Jump to content

Azir

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Azir


  1. Stiam ca o sa fiu pedepsit de cand am postat , imi astept pedeapsa . Insa astept ca acest cont "Azir" sa fie verificat , ca sigur e cont clona cu unk sau pulse . In plus de asta m-am saturat la fieca rival-war sa rupeti codu. Ok , esti clona , te-au lasat sa joci linistit , dar joaca curat . M-am saturat pana in gat de specimene ca voi . Normal sa aveti toata mapa cand rupeti codul in 4 bucati.

     

    Daca tie ti se pare ca am jucat cu cod te astept cu o plangere pentru aim sau pur si simplu scrii /report. Nu mi se pare asa complicat.


  2.  

    Oare de ce ma asteptam ? I-am si dat /w la Shaco in-game , pierdeti un war sau un teritoriu , ceilalti au aim hack , este deja penibil , la voi au fost banati , cati ? 5 playeri pt aim. Ati pierdut 2 teri , Santa are aim , pierdeti un war , Smoke are aim. Sunteti penibili.

     

    PS: Imi astept pedeapsa pentru aceasta postare.

     

    Mai bine nu postai :)) Uita-te de la 1:35 sa vezi cat de clar e mosule.


  3. Nick-ul tau : saundchilar
    Nick-ul celui reclamat: Smoke20
    Reclam pentru: Hacks
    Descrierea faptei pentru care reclami: Pai are 60 hp trag 50 de gl in el nu-i scad nimic, dupa cateva secunde are 10 hp trag si eu si Vlad26 minim 30 de Gloante in el si nu moare
    O dovada (o poza ceva): 

    1:00 si 1:35.

    POSTEZ PT SAUNDCHILAR. (are disable)

    • Like 2

  4. " nu am nicio problema ca il lasati sa joace cu cont clona dar macar nu il lasati in factiuni DM ca dupa voi va plangeti."

    Dar tu cu ce joci, ma ? 

     

    Cu mainile din cate stiu si in plus nu vad care este interesul tau. Go and make some shitty music in continuare, va rog ca postul lui sa fie sanctionat.

    • Like 3

  5. Nick-ul tau : aziR
    Nick-ul celui reclamat: .bogdaN
    Reclam pentru: Abuz de factiune
    Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.) : Eram la rivalwar versus LCN si a venit asa linistit .bogdaN sau requit cum vreti voi sa ii spuneti si mi-a dat deliver, asa din prostia lui ramasa. Ba, nu am nicio problema ca il lasati sa joace cu cont clona dar macar nu il lasati in factiuni DM ca dupa voi va plangeti. Stau eu in prison 50 minute pentru un om fara viata?
    O dovada (o poza ceva): http://imgur.com/8p5bZZm

×
×
  • Create New...