Jump to content

WalterW

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by WalterW


  1. Nick-ul tau: Heisenberg
    Nick-ul admin-ului: Nu stiu pe cine sa reclam.. presupun ca am primit /oban 

    Reclam pentru: Ban pentru aim + no rec
    Scurta descriere: Nu mai intrasem pe server de pe la pranz ceva de genul si am intrat acum maxim 10 minute si ma trezesc cu ban permanent..as dori sa vad si eu dovezile pentru care am luat ban.

     

    fMlXHT1.png


  2. In acest moment am ban permanent dar totusi as vrea sa aud niste explicatii bune pentur aceasta fapta pentru ca nu doresc ca alti playeri sa fie in aceeasi situatie cum am fost eu pus cu un asemenea "admin". Cu asemenea favorizari in timpul unui rw si cu tot felul de chestii banale din partea unui om care fac pariu ca este mai mare ca mine in varsta, ar trebui sa ma astept la absolut orice. Faceti ce-i mai bun si incetati cu porcariile, scapati de adminii incapabili sau cel putin schimbati-va gandirea, mai ales tu, George_vL.


  3. Eu nu te-am injurat sau jignit pe tine sau oricine altcineva pe acest server, consider ca te-am respectat si ti-am vorbit mereu frumos si o sti bine .. 

     

    Scuze de dublu post dar nu ti-am vazut raspunsul, apreciez mult dar chiar foarte mult respectul tau fata de mine si crede-ma ca la fel de mult te respect si eu numai ca mi-am pierdut cumpatul la cand vedeam 3 din 3, 4 din 4, ma omorai si cand aveam 155 hp si tu nici 50.... sunt eu slab dar nici chiar asa... si am spus "valcea ma-tii" pentru ca nu stiu poate tu te poti abtine mai bine la nervi, uite ca pe mine m-a prins un defect fix atunci :-? si na, s-a nimerit sa scriu aia si imi asum acum n-o dau la intors, dar o zi? O zi se da pentru cuvintele de genul? Daca chiar asa se aplica regulamentul.. imi pare rau, o sa-l recitesc mai bine si o sa am grija sa nu scriu nici "maica-ta", o sa scriu "mama ta" ca sa nu iau mute si pentru aia... Daca chiar atat meritam pentru ce am spus, astept pana mi se duce ban-ul si aia e. Voiam doar o explicatie sau poate gresisei durata ceva, ma rog. Mersi pentru explicatie daca asta a fost.


  4. Trebuie sa fii lcn ca sa nu iei ban/mute scuze.  esti suernos , a pai ban 1 zi ban permanent , ban ban ban ban si ban asa-i valcea ? 

     

    + ca daca s-ar verifica chat logul lu valcea ce se scrie pe /f ar trebuii sa dea la toata factiunea ban , eh asta e 10 admini 15 helperi pentru 30 de playeri ( 5 admin incapabili de a vizionea o plangere pentru aim , inactivi , tari in cleanta . helperi dai nh ii zici ceva el " stai sa intreb / sau stai sa caut si iti dau /w dar nu mai zic . 

    Astept suspend. 

     

    Te rog, chiar nu caut cearta cu el sau ceva de genul, nu il mai intarata sau ceva, astept doar o explicatie pentru ce am primit ban 1 zi la asemenea limbaj si nu mute cateva ore.


  5. Nick-ul tau: Heisenberg
    Nick-ul admin-ului: George_vL

    Reclam pentru: Ban 1 zi pentru limbaj aiurea
    Scurta descriere: Ok, recunosc, am folosit un limbaj neplacut si anume "valcea ma-tii", imi asum dar 1 zi? Am zis cumva "george ma-tii"? Ti-am zis cumva de familie? Te-am injurat? Ti-am ranit sentimentele incat sa oferi ban pentru 1 zi la asemenea cuvinte? Nu incerc sa ma cert cu tine cum fac toti sau sa te dau jos de pe tron, vreau doar sa imi explici pentru ce a fost ban-ul asta DE O ZI, de o fucking zi, nu 3 ore mute chiar daca nu este o injuratura mare cum ar veni... nu te inteleg, poti sa ai treaba ta cu surenosu da lasa frustrarile, te rog eu ca deja deviezi, am avut un motiv bun pentru ce am spus aia, si acela e ca rupi aim si stiu sigur unde pupi tu si cati ca sa nu primesti nimic... asta e, nu ma intereseaza. Dar daca tot ai Lider, ai admin, ai tot ce iti trebuie, vrei neaparat sa rupi aim incat sa ai toate turf-urile si sa te injure toti si tu sa le dai si ban permanent? Te simti mai bine facand asta? Acum sa vina toti adminii cu "vai ce limbaj ai folosit, meritai permanent" etc. :-s

     


  6. Du-te si fa selfie-uri nu mai veni la RW sa culegi deagle ca n-ai bani de gunshop. Auzi cica "nu am dovezi ca m-a omorat de 2 ori"....OMULE TU ERAI PE UN TERITORIU UNDE ERA WAR, tu la ce te asteptai sa primesti flori si ca esti bine venit? Nu voiai sa ma si opresc pe acolo si sa te salut? Esti jalnic + pasarica :))


  7. Nick-ul tau : Heisenberg
    Nick-ul celui reclamat: SoriceLuLTurBAT
    Reclam pentru: Limbaj 
    Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.) : 0 neuroni
    O dovada (o poza ceva): 

     

     

     

    Nick-ul tau : Heisenberg
    Nick-ul celui reclamat: .bogdaN
    Reclam pentru: Limbaj 
    Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.) : 0 neuroni
    O dovada (o poza ceva): 

     


  8. Nick-ul tau : Heisenberg
    Nick-ul celui reclamat: YoungThug
    Reclam pentru: Limbaj de clasa a8-a
    Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.) : E si el bns a8-a cu clona pe eg (cosmin eg) si na csf.
    O dovada (o poza ceva): http://imgur.com/b2NHKjj

     

     

    Nick-ul tau : Heisenberg

    Nick-ul celui reclamat: Noby
    Reclam pentru: Limbaj
    Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.) : Gandire de LCN, a zis sa injure putin ca nu ii face liderul nimic.
    O dovada (o poza ceva): http://imgur.com/######A1a3

     

     

    Nick-ul tau : Heisenberg

    Nick-ul celui reclamat: Kansas
    Reclam pentru: Limbaj
    Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.) : Gandire de LCN, a zis sa injure putin ca nu ii face liderul nimic.
    O dovada (o poza ceva): http://imgur.com/ZmwAVL0

×
×
  • Create New...