Jump to content

ezekilleg

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ezekilleg


  1. In legatura cu "Sanctiunile" eu cred ca ar trebui sa se scoata ban-ul la pleyeri vechii care merita sau in ce-l mai bun caz sa plateasca pentru unban .

    -si inca ceva in legatura cu codurile . ca majoritatea factiunilor de tip DM au , ar trebui sa se faca cum era teritoriile inainte , de ex: https://forum.egaming.ro/topic/182489-sugestie-sistem-rival-war/(asa nu se mai gasesc codatii si plus de asta , sa-r juca altfel) . Asa o sa joci de placere ca sa ie-i un teritoriu . 


  2. Contra - Normal se poate face un UPDATE la Job-urii sa nu mai fie pe skill si sa-r mai putea adauga cateva Biz-uri prin SF-LV , + RW sa fie cum era inainte Cu Gang-uri si Mafii + Factiunea TOW Car asta ar ajuta si ar da 1+ Servar-ului .


  3. man,eu nu stiu sa scriptez, dar din moment ce tu scrii cum scrii.. cine poate sa te creada?

    Nu legi 2 cuvinte in romana,dar stii sa scriptezi? wtf (poate sunt eu mai nebun)

     

    :)) Sincer nu imi pasa de parerea ta ... Si scriu cum vreau eu ... Eu nu vad ce treaba are asta .


  4. daca scrii codurile cum scrii in roamana e clar ca tu ai facut serverul :)). Iti dai seama din ce scrie in prezentare ca nu este facut/scris de tine :)), acolo scrii corect si aici nu legi 2 cuvinte? :)) wtf.

     

    @ideea de server ar fii buna,dar chiar am avea nevoie de cineva care se poate ocupa (script/bug-uri etc.) de serverul respectiv,nu doar sa pretinda ca o face.

    :)) ce sa zici si tu acum ... Ca sa stii si tu cum e sa scriptez un servar de la 0 si degeaba ziceti voi ca e loat de pe net sau etc. Daca va credeti voi mari scripeaza tu un servar sa vezi cum e si ce munca e ... Si da ma voi ocupa de intretinere servar si de host . 


  5. Copie :)) stau u "chil" ca nu e copie , poate a pus un prieten de al meu servarul pe net . Acest servar a fost deschis si chiar au fost pleyeri pe el ... in timp ce scripteam Gm pleyeri jucau pe el .Si acum sa fiim sincer in loc sa va da-ti cu parerea ca vai ca nu stiu sa scriptez sau altele .Intrati pe "B***T" si vedeti acolo cine sunt cu adevarat.


  6. 1.Am facur acest servar pt o comunitate noua , si chiar vrea sa ajut comunitatea aceasta . Aduceti-va aminte in 2009 cand erau 200 de pleyeri in care 150 erau in factiuni ( si eu eram ce-l care ma interesa sa vb sa ajut comunitatea/ Staff-ul . Nus interesat de admini sau de lider pe eGaming ... joc de placere joc ca pe bugget e al ceva ... Sunt genu acela sa ajut . Mersi #Baton esti singurul in care am incredere si pt asta cand voi promova servar-ul bei fii implinit. Nu imi place sa iau pleyeri die pe alt servar . E vb de uniti.


  7. AM zis prima oara sa va dati cu parerea si in ce-l mai scurt timp am sa hostez eu servar-ul pe un host in care sa nu necesite multi bani sau alte chiesti cum ar fii 0Ping . Un host cu 200 Sloturi sa fie asa de inceput daca o sa fie servar-ul asa cum as dorii eu , ganditi-va ca-m ce am putea face cu aceasta comunitate sa aducem la un alt nivel in care sa fim uniti toti ...


  8. Aha atragi pleyeri  de pe alte comunitati si asa o sa se apuce si de RPG... Incerc sa aduc o inbunatatire , degeaba vorbesti cu un YT daca nu ne unim si sa rezolvam problema asta .

     

    1.

    2. 

    3. 

     

    Pentru cei lenesi am facut un VIDEO in care comenzile sa se vada. 


  9. Acest GameMode este unul facut 90% de mine (EzEkIll / Vicol95 / Cosmin_Gtt, care cum ma stiti) si 10% de alti doi Scripteri care au fost impreuna cu mine pe comunitatea cu acelasi nume fondata si, dupa parasirea mea, inchisa, in acest an (2016). Este un GameMode care nu are, din pacate, toate sistemele dorite de jucatori si scripteri, dar sistemele pe care le are, le are atent lucrate. Foarte atent. Ma simt in stare sa bag mana in foc ca nu gasiti pe net sistemele mele, scriptate cum le veti vedea in acest GameMode. Oricum, garantez ca acest GameMode nu se gaseste pe net si la nimeni in afara de cei 3 scripteri. Ma rog, nu se gasea, la momentul la care citesti tu acest topic probabil ca zeci de persoane il au deja. Este, cel mai probabil, singurul GameMode pus pe net care are nivelul acesta de optimizare si, mai ales, nivelul acesta de calitate a script-urilor. Fiecare sistem a fost reconstruit de minim 3-4 ori. Am lucrat la acest GM din 13 Noiembrie 2015 pana prin Augus 2016, cand am decis sa iau o pauza. In acea perioada scriptam de multe ori si 6-7 ore pe zi la el, adaugand chestii noi (nu luate din alte servere, ci facute de la 0) si reconstruind ceea ce era deja prin el. Nu era zi pe saptamana sa nu il citesc din cap in cap si sa fac modificari.

    Am renuntat sa mai lucrez la el pentru ca in perioada aia aparuse GTA V, si na, m-am apucat de 'gaming'... Ar fi trebuit sa lansez comunitatea in Iunie anul acesta (2016), dar amanasem lucrarile la server/site/forum prea mult. Prin Iulie am avut o tentativa de a ma reapuca de a lucra la el, dar fix in saptamana aceea am primit de la niste rude GTA V original, si m-am apucat de GTA Online -.-

    Prin August l-am dat prietenului meu SkIzOo ( care cum il stiti), sa isi faca comunitate cu el. I-am promis ca il sustin. In August si-a facut comunitate, l-am sustinut si ajutat non-stop, dar la cateva zile dupa lansare probabil si-a dat seama ca nu e de el asa ceva, asa ca i-am gasit un scripter, Eddu urmand sa ramana doar Owner, eu continuand sa ii sustin, scripter-ul fiind un prieten vechi de-al meu (Cosmin_Gtt, care cum il stiti si pe asta ) ) cu care am lucrat la cateva proiecte mai vechi de ale mele (RXS, RNG V4, etc.). Ei doi, cu sustinerea mea, au tinut comunitatea Online pana in Septembrie, si dupa au renuntat la tot. Greseala lor, parerea mea. Nu sunt prea multi cei ce aveau un astfel de GameMode la vremea aceea, facut de la 0, cu un Site unic in 'industrie'... Sa nu mai vorbim ca staff-ul era intr-o oarecare masura provenit de pe vechiul RPG sau chiar si de pe XSS, deci reclama isi puteau face usor, la lansare comunitatea avand in primele zile de cateva ori chiar si 50/50... Server-ul mai avea nevoie de cateva (la vremea aceea) mici imbunatatiri si adaugiri, iar Site-ul la fel... Deci lansat in August, in Decembrie de Christmas Edition trebuia sa fie deja foarte po######t si placut de toti... Fraieri au fost respectivii Owneri, asa-i ?.. Unii spun ca mai fraier am fost eu ca am dat un asa GM pe mana lor, ca sa faca in el Update-uri neingrijite (se poate vedea unde am scriptat eu in GM...), in loc sa imi fac eu o comunitate geniala cu el... Poate ca asa e, poate eu am fost cel mai fraier, mai ales ca prietenii mei ma sustineau atunci in acest proiect, si le multumesc si imi cer scuze ca i-am dezamagit ( nu dau nume ). Dar poate ca asa a fost cel mai bine...

    Am zis mai sus ca GM-ul nu e complet. Nu e complet deoarece nu am avut niciodata timp sa il termin. L-am dat altor persoane sa se ocupe de el, au facut ce au putut, si a ramas in stadiul in care il veti vedea mai jos.  Enjoy!

    https://postimg.org/image/8pyrx4li1/

    Primul Dialog care apare dupa Conectare

    https://postimg.org/image/voubfbje1/

    https://postimg.org/image/88y78tyq7/

     

    Sisteme unice:  

    - /rules : Comenzi dispuse in joc

    - /Cmds : pagina 1 ,2, 3

    -/Rules : reguli de pe servar 

    - /teles : te po-ti teleporta unde vrei , POZA: https://postimg.org/image/ekb5voewf/

    - V - Poti sa iti ie-i ori ce masina vrei fara nici un ban 

    - Sistem de case peronale : Pe servar avem 1007 de case 

    - Sistem de Biz : Avem 107 de biz-uri 

    - Sistem de tunning 

    - Sistem de admin pana la level 10 

    - Sistem de Job-uri 

    - Sistem de ######ns : (in loc de bani ve-ti pri puncte )

    - SISTEm de VIP

    - Sistem de Drift-uri

    - Sistem de clan

    - Sistem de Event-uri 

    - Sistem de RP (role-play)

    -Sistem de War , doar cu clanuri

    - Sistem de Safe-zone 

    /Stats

    /vAccount

    /Admins

    /GodP (working on /GodMode and /GodCar both)

    /cm

    http://s22.postimg.org/px0jrr98h/screenshot_132.png - /AStats
    http://s22.postimg.org/cu4x8hj0h/screenshot_133.png - USAGE-urile unor Comenzi
    http://s22.postimg.org/buemcs3up/screenshot_135.png - /DM
    http://s22.postimg.org/4sgoql08x/screenshot_136.png - /Int
    http://s22.postimg.org/68s78q35t/screenshot_137.png - /Tune
    http://s22.postimg.org/4pn5sw0w1/screenshot_113.png - /Clan
    http://s22.postimg.org/caztz7rlt/screenshot_138.png - /Gang @@@ Must See *** It looks lovely @@@
    http://s22.postimg.org/a8zckytmp/screenshot_140.png - ! - Clan (or Gang) Chat, @ - Admin Chat - # VIP Chat, * - RCON Chat.
    http://s22.postimg.org/3l7cc3zi9/screenshot_142.png - /Jobs (by Eddu or Liviu)
    http://s22.postimg.org/sfclhkz9d/screenshot_112.png - Finalizarea /CreateClan
    http://s22.postimg.org/dl28s0arl/screenshot_144.png - /GStats
    http://s22.postimg.org/7y5vuj88x/screenshot_145.png - /Settings (Gang Settings)
    http://s22.postimg.org/p18nq1oxt/screenshot_146.png - In Car-TD
    http://s22.postimg.org/4idrkzb0h/screenshot_147.png - Click on Player
    http://s22.postimg.org/vhhmg4xhd/screenshot_148.png - /Rules
    http://s22.postimg.org/qrrorj6gx/sa_mp_042.png - /cc, /LSAir, TD-urile (cel de Summer Edition a fost dezactivat la finalul verii), /hm. TD-ul 'X has joined the server' are Random Colors.
    http://s22.postimg.org/96trg6075/screenshot_149.png - /Race & /Races (by Eddu). NU garantez ca nu e de pe net partial. Eu din Mai nu am mai scriptat la acest server. Tot ce a fost facut de atunci si pana acum, adica tot ce nu se afla in changelog.txt (gasiti fisierul in server) se poate sa nu fie facut de la 0. Am mentionat si mai sus ce nu e facut de mine. Pe langa /Race, in poza se mai vede si /Set.
    http://s22.postimg.org/z7cnvajy9/screenshot_134.png - /ChangeName - Cel mai compelx sistem din Server. Chiar daca numele pe care ti-l doresti este luat, daca stii parola de la acel cont, poti folosi numele pastrandu-ti statisticile.

     

    Asta inseamna o inbunatatire pentru cei alaturi de mine si cei care ma sustin cu aceasta ideie. 

    - Si pentru cei curiosi care vor sa fie bine pt cominitatea "eGaming" cu mai multi pleyeri care chiar vor sa fie alaturi de noi sa sustinem acceasta ideie .

     

    Si multe altele asteptam pe cei care sunt interesati sa posteze in Topic-ul acesta cu :

    PRO 

    Contra 

    • Like 1

  10. - asta sa va fie invatatura de minte ce e asa de greu sa modifici cva din Gm nu iti ia cva mai mult de 10 min ... dati-mi un Pm si imi lasati sistemu asta de rob si il rezolv eu cu bug-ul daca vreti.

     

    1. Vreau unjail

    2. Bani de rob ce-l putin 200k


  11. Doresc un: Avatar


    Text: Vreau sa scrie undeva mai jos(nu foarte jos) "EzEkIlL" si dedesubt eGaming. Daca se poate. Puteti sa-mi faceti si fara text daca doriti.
    Dimensiuni: pentru un avatar
    Ultima cerere: Ceva frumos 

  12. Nick-ul tau : EzEkIlL
    Nick-ul celui reclamat: mRadu
    Reclam pentru: limbaj
    Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.): am dat un anunt ca " Cumpar Turismo" si mi-a da pe /w ca are el , si la-m intrebat cu cat si mi-a zis cu 1kk ma loat la misto si ma injurat . Copii csf 
    O dovada (o poza ceva): ( minim 2 poze ) 

×
×
  • Create New...