Jump to content

Demonikuss

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Demonikuss


  1. 1) Nickname in joc: Demonikuss

     

    2) Varsta: 16 ani

     

    3) Detii cont de Minecraft cumparat?:  Nu

     

    4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: 5-6 ani

     

    5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft?:Da

     

    6) Ai citit regulamentul serverului?:Da

     

    7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:23 ore si 6 minute

     

    8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi:Ma trezesc, mananc ma spal pe dinti, merg la scoala vin acasa, mananc, imi fac temele, ma joc ceva si ma pun la somn.

     

    9) Consideri ca poti lucra in echimpa cu restul membrilor din grup?:Da

     

    10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:Demoarece sunt destul de activ pe server am ajutat playerii si fara o functie si atunci mi-am dat seama ca ar trebuii sa incerc sa obtin aceasta functiie.

     

    11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:Ajut playerii cand nu este un alt helper/admin conectat pe server

     

    12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:Sunt niste helper capabili cu vechime pe server, au ajutat serverul cat au putut de mult si inca o fac.

     

    13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Deoarece este cel mai serios server de mc pe care am intrat cu admini de asemenea, serverul are niste sisteme foarte bune, care te atrag sa joci pe el.

    14)Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use /vote]: am vro 7-8  dar au fost niste probleme la server si s-au sters gen aveam 5 a fost o problema a fost dat un restart si au disparut acum am 3 voturi

     

     

    15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Desigur.

     

    16) Alte mentiuni:Sper sa fiu acceptat, bafta la joc.

    • Like 1
×
×
  • Create New...