Jump to content

cosmin1234

Members
  • Content Count

    133
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cosmin1234


  1. Fac aceasta propunere deoarece e mult mai usor pentru un taxi/bus/mecanic/medic ca atunci cand primeste o comanda sa i se dea si locatia. Ati putea spune ca sa vorbeasca cu clientul pe /w, dar clientul poate are level 1, nici cu /call nu e prea bine deoarece poate nu ii poti afla nr. de telefon din anumite motive. Iar cum este acum sa apara cu rosu pe harta e mai greu; fiind multi playeri este mai greu de observat unde este clientul.

    CEA mai simpla metoda este aceasta comanda /service [name] [location]

    De ex.: /service taxi LSPD

    Este foarte usor pt. cei care primesc comanda.

    PRO/CONTRA ?

    pro !dar sar putea face "caterinca" pe tema asta! zic /service taxi in ls la FISH iar acela sa nu se mai uite pe map si sa se duca iar eu defapt sa fiu in LV dorind sa fac mijto


  2. Asta ar trebui sa fie un upgrade pentru case....si sa fie ceva gen /hu notebook (sa coste ~50k)

     

    Si comanda sa fie /notebook in ea sa'ti scrie toti chiriasii pe care ii ai, dar si cei care sunt online in acel moment.

    PRO LOVEDEALER!


  3. As propune ca sa atunci cand dai /ad sa nu dai mai mult de 5 cifre, deoarece vin "zeii jm3k3r!" vorba lui sonny, fac reclama, si dau /q! Daca x va incerca sa dea /ad "intrati pe 000.0000.000:0000 " sa nu ii poata merge, si sa apara la admini ceva de genul "X incearca sa faca reclama" si atunci sa primeasca ban permanent de la admini sau de la server :D nu ma pricep la script eu doar am propus. Asa vom usura treaba adminilor! Astept si argumente!

    ar fi bine sa apara ***.****.**:D***


  4. 1. Cand cineva da /q cu wanted, iar apoi reintra in joc sa-l dea din locul de unde a dat /q.

     

    2. Sa se vada pe wanted list si cei cu wanted 1, atata timp cat nu se mai ia wanted pe /call 911 de ce nu?

     

    Astept Pro/Contra

    1.asa ceva a ma ifost propus numai ca sub o alta forma!on caz ca iei crash sa te dea de unde erai!si contraa nu prea e placut eu daca dau /q in mijlocu pustiului ca trebuie sa plec si revin mai tarziu trebuie sa o iau pe jos ca am watedn 1 si am dat /q in mijlocu pustiului

    2.Contra!daca a scos wanted 1 la scos nu la scos asa ca sa il abge la loc ci cu un motiv


  5. Aici sa voteze doar cei din pd/fbi/ng.

    Wantezii sa apara cu alta culoare pe mini-map. De exemplu negru ... nu e folosita. Astfel ii putem deosebi mai bine fata de ceilalti playeri. Ne putem face treaba mai bine.

    Ii putem recunoaste mai bine. Ca in real life. Numai ca ici avem doar un mic detaliu. In real life avem mai multe.

     

    Deci propunerea mea este :

    1. Cei cu wanted peste 2 sa apara cu negru. (doar cei din pd/fbi/ng sa vada negru)

     

    +comment.

    contra!voi aveti destule avantaje arme/benzina/masini gratis + ca puteti omora mafioti cu wnted direct nu mai bine vrei ca atunci cand ai wanted si mori sa iti trimita banii fara sa misti un deget??sau maine poimaine vrei si /goto + ca in real life nu vezi pe "map" respectiv strada unu care til arata negru sau scrie pe fata lui urmarit :D


  6. As vrea sa apara si cei cu Wanted 1 in comanda /wanted. Astfel ne putem asigura ca ei nu mint cand zic ca au wanted 1. Iar apoi sa ne trezim cu plangere pt jail dat aiurea.

    COntraaaaaaa!!! tie fomica ca wantedul ramane permanent si multa lume de /q si /surrender??+ nu merge /jail cand nu are wanted + exista /mdc :D!!!!in cops intri de placere nu pentru bani :*


  7. Contra! incarcam serverul prea mult deja!nu vreti si o comanda care sa se conduca singura masina??sau o comanda in care caracteru sa joace singur?sa fim seriosi cat de greu poate fi un /q,un dublu click si un /login ************ :O:)


  8. pro la 1 si 2 la 3 nu prea imi convine eu depozitez banii si altu vine si imi sparge casa si imi fura toata munca!:

     

     

    Pro - 1,2

    Contra - 3, pt ca atunci numa in case ar sta mafiile si gangurile + ca ne lasa fara bani imbogatinduse foarte repede, asta inseamna ca trebuie sa imi scot banii din casa pt a nu ramane fara ei :)

    Daca e poate se paote face si o limita de timp si o limita de bani de ex ai 100k in casa sa iti poata loa maxim 10 la suta sau maxim 5k pentru a nu se imbogati foarte rapid


  9. mai bine sa se scoata de tot!da intradevar 10 min nu prea ajung dar mai abuzeaza uni de /afk si nu poti sta cu degetul numai pe F8 de ex la hitman pun pariu ca sa intamplat sa dea cineva /afk cand hitmanu vroia sa il omoare,ek un lcn (radulescu) da /afk in timpul duelului :)


  10. Propun ca atunci cand masina scoate fum negru sa te dea afara din masina si sa zica ca ai nevoie de mechanic si sa mai zica sa suni la /cal 99999(de ex) sau sa dai /service mechanic!Asa ar mai fi folosit si jobul acesta putin.Rog nu mai ziceti pro doar pt +1 sa zica ceva doar cei care zic contra(sa motiveze) si cei care au o adaugare in rest liniste!

×
×
  • Create New...