Jump to content

agresiv

Members
  • Content Count

    203
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by agresiv


  1. Vezi ? eram sigur ca copii vor intelege altceva. Daca erai matur, gandeai ca era doar o parere de a mea , si nu o parere prin care sa ma exprim ca eu stiu mai mult PS ca el, odata ce el e graffer , e si normal sa aibe mai multe cunostiinte decat mine.Am zis doar ca unele creatii sunt cam simple, nu am zis ca nu imi place stilul lui sau ce stiu eu ce.

     

    Nu va mai bagati aiurea, tot mereu asa faceti si asa veti face, nu va dezobisnuiti si voi de chestia asta?

     

     

    Eu zic sa-ti bati cosa cu bunuto,cand facea whitey creati aici te jucai in nisip,hai dnd,ca nu cred ca e curios whitey de comentariu tau puturos...

     

    Nu e treaba ta. Limbaj + te-ai bagat aiurea, warn up.

     

    warn 100% = suspend 3 zile


  2. Faza "pe cand ma pregatesc vine altul si strica" a fost si o sa fie pana se gata lumea,e din cauza moderatorilor,a adminilor si asa,pe alt server si se stie bine care nu vezi asa ceva,tiganieee.

     

    incepand de la just-me the nob of all,macar acu sa mai lasat tarfa.

    mi-a dat warn pana in maduva,dar parerea mea este ca enkey e bun degeaba sharp tine-l aproape pana nu-l pierzi si pe el.


  3. Am fost si eu la ciupercutele alea a lor sa-mi dea bricheta,in mare parte de curios ma-m dus si cand ma duc dau de niste batrani ce vorbeau acolo la care unu din ei : Cu cine votezi tinere,Cu B A L C E S C U?

    Ce vreau sa zic e ca multa lume nu stie cu cine voteaza,ma refer la batrani dar ma refer si la modul figurat ei il aleg pe basescu da nu stiu care e viata lui,cine e cu adevarat,ce face si cu ce mestesuguri umbla,multi nu se intereseaza si merg la vot de plictiseala sau nu merg.

    Ceea ce e foarte trist.


  4. pushki fara suparare,tu ai postat un film si ala facut in movie maker,cu un scenariu praf si deja te umfli in pene,poti sa dai un comentariu cu critica doar sa fie si decent,ca doar castigi ceva ca provoci o cearta aici ?

    -neah nu prea cred.

     

    De cand s-a venit cu faza asta[critici rele alea alea] uita-te si tu cat de activat e acel topic numit PHOTOSHOP

    vrei sa fie asa si aici ?

    -Lasa mai bine critici rele putine si critici bune multe,ca de la un moment dat isi dau si ei seama la ce nivel se afla si incearca mai mult,nu trebuie sa-i descurajezi chiar in ultimul hal.

    Merci!


  5. omoara,gataaa,aaa.

    hai ma sa te omor si eo...

    PRAF,parerea mea macar vocile puteai sa le scoti :))))))

    PRAFFFF

     

    adevaru doare ?

    le : ne-am cerut scuze pentru suntele de pe fundal nu am avut cum sa le acoperim GTH ! unde ai pus tu asta ?ca nu dau cu seama,film facut degeaba.

×
×
  • Create New...