Jump to content

ENERGYtrance

Members
  • Content Count

    176
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ENERGYtrance


  1. Din partea mea e OK, accept reprogramarea dar trebuie sa mai accepte si ei... inteleg dar am explicat ca nu-s devina eu, devina e mascariciul care nu sa mai ocupat de cupa .

     

    @Fabrestar : scoate semnatura ca ma faci sa rad puternic .


  2. eu i`am bagat in lista pe amandoi ... daca ne asteptau ... puteai sa ma bagi in lista de mess si sa ma anunti si pe mne ... dar deh ... voi asteptati sa intru fara sa ma anuntati :-? wow..

     

    infine , voi vorbi cu ei ...

     

    PS. : anunta si tu echipele , cauta`le pe mess inainte de mciuri ... nu lasa asa "poate intra pe forum poate nu" bafta :|

     

    E de datoria voastra sa consultati forumul zilnic, nu stau eu sa alerg dupa nimeni, aveti topicul reporgramari meciuri daca nu va convine ora/data, mai mult de atat n-am ce sa va fac, nu pot sa alerg dupa fiecare in parte pentru ca nu-mi permite timpul . succes


  3. Ce s-a intamplat cu echipa Tidan-Flunky, ca eram si noi inscrisi, si nu mai aparem pe aici :|

     

     

    Mascaricii nu au voie sa participe, din cauza nesimtirii si prostiei lui tidan ai cazut si tu cu el . Sper c-am fost destul de explicit, urmatorul post de tine pe acelasi subiect se sanctioneaza . bafta


  4. Cand scoti meci in ACL suna-ma :D.

     

    verifica acolo ESL king of the weekend editia 1.2 cine sunt castigatorii cand o sa castigi ceva in ACL sa ma faci mascarici.

     

     

    Cand o sa joci 4 sezoane in PGL ma cauti . - Subiect inchis

     

    Posturile Off Topic vor fii scanctionate .


  5. Bai nene . Din simplul motiv ca i-am rupt capul lui avi. care este tovarasul vostru .. si omul a jucat in pgl si nu stie sa piarda , numai am eu voie in nici o competitie ?:D V-am dat demo meu ... in care se vede ceea ce am vazut si eu cand am jucat . Caponne ma asteptam la ceva mai mult de la mentalitatea ta... dar se pare ca n-ai cu cine.

     

     

    Invidia e mare in ziua de azi la fel si mentalitatea ta cu care ascunzi multe, si totusi demo-ul vorbeste . Nu postam aici daca Andrei nu-mi zicea, si degeaba incerci sa o dai la capat ca nu reusesti, te-ai batut singurel cu wall-ul, cu mine..mai putin . Nu stiu eu sa pierd ? Cand o sa ai performantele mele atunci o sa poti sa vorbesti despre mine ca nu stiu sa pierd pana atunci cauta-ma si apoi du-te si testeaza-ti un ogc si numai ma include pe mine in discutia asta fara sens .

     

    Acum cedeaza mascariciul, imi pare rau ca nu am parte la cupa asta ca tare-as fii vrut sa ma joc si sa cad cu unii dintre voi , andrei daca ai nevoie te ajut eu cu cupa, ma anunti . salutari


  6. Salut baieti si multumesc pentru urari, chiar nu ma asteptam . In ultima vreme nu am mai intrat sa ma joc, citeam intamplator pe forum ultimele schimbari/noutati . O sa incep sa reintru si eu pe cs cand am timp liber.

     

    @qzT : stii bine ca ai luat banul pe drept, daca nu ma insel ti-am postat si demo-ul pe forum, si am cazut la un deacord cu fade sa te lasam sa joci in continuare, ma rog numai conteaza .

     

    Bafta si multumesc inca odata. Ne vedem pe server


  7. Auzi bai inteligentule pe tine nu te-a pedepsit niciodata maicata , dar in rest pe toti ne-a pedepsit , inteleg ca esti perfect dar ...

    Si zici ca nu suferi , spui adevarul ... inainte dc nu spuneai adevarul ? vad ca acum de curand ai prins tupeu si te crezi mare om in comunitatea asta :rocket: inainte nu te auzeam pe aici si acum ...

    Si ai grija acolo de munca ta si de nepotii tai ca vad ca te dai "taticu comunitatii" , iar noi suntem "niste ciutani mascarici " , io nu te-am jignit cu nimic :)) ai grija acolo de copii si de nepoti si lasa-i pe "taticutu si pe mamicuta" ca daca ma pun cu tine stau non-stop :D

     

    Crezi ca daca joci in wassup esti lafel de bun ca ceilalti ? Cine se aduna nu se aseamana mereu sa sti :) Asa ca nu e nevoie sa suferi ;)

     

    Era "ce se aseamana se aduna", deci total invers, iar ai vorbit in plus . Ma rog, imi bat capul cu cine nu trebuie, spor la invatat proverbe .


  8. wai ce tare esti tu .... ce mamicutza si ce taticutzu zici acolo mah ? Tu nu ai amant meciuriule niciodata zici a ? Dar cand ziceai in gura mare pe aici ca unii au servici domne si nu pot mereu sa faca meci..... asa ca taci :)

    1. nu te intereseaza pe tine de problemele mele

    2.nu am amanat meciu pt ca trebuia sa invat ca sa iau note mari pt a ma lasa la pc

    3.cred ca ma incurci cu tine cand te lega de pat .... pfff

    5. Du-te in pgl daca nu iti convine =)) ca vad ca de la un timp te crezi mare sedan .... cam suferi dar asta e ..

     

    Dka puteti merge voi mai departe ca sa nu se mai supere domnu "sedan" .... ca si asa n-am oameni

     

     

    :) Deci ma amuzi mai domnule ciutanel, sunt curios daca imi poti zice asta-n fata, voi ciutanii din ziua de azi aveti prea multa nesimtire si prea mult tupeu in voi aici pe "net".

    "ma incurci cu tine cand te lega de pat" asta mi-a placut, ideea e ca eu niciodata n-am fost pedepsit de unii din parinti, poate doar certat, da am stiut cand sa invat si cum sa ma port cu cei din jur.

    Niciodata n-am "suferit", spun adevarul si uneori doare :| , chestia e ca 70% din comunitatea voastra sunteti sub 16 ani, incepand cu tine si terminand cu pusky, intelegi tu ?

    Pusky te-ai trezit si tu ma ? Acum la final ? Sau acum ti-a dat voie mamica la pc ? M-i se rupe mie de suspend-ul tau, de tine numai zic, esti "mascariciu" forumului si ti-o bagi cam peste tot , porcule . Citez dintr-una din zilele trecute :

    (ADMIN) Pushki : de pu-la' sa ma treci strada, si mai scuteste-ma, ok .

    Arde-l Agatoane :|


  9. Deci LOL frate sa mor daca am vazut asa oameni sau mai bine zis asa copilasi,gen dreams si majoritatea clanurilor.

    De ce va mai bagati ma frate in competitii d-astea stiind ca parintii vostrii va lasa pana in ora 8 la pc ? Nu vedeti ca incurcati pe toata lumea, e prima si ultima oara cand mai ma inscriu intr-o cupa de a voastra'.

    Noi din toate meciurile care am avut NU am amanat nici unul,si ne-am prezentat mereu, el ne ia cu probleme grave cu ..mda.

    Acum il inteleg pe crush , n-aveti decat sa faceti bors cu , cupa, cand se joaca se joaca si asta e.

    Hai spor la invatat, aveti grija sa luati note cat mai mari ca sa va lase mamica la pc macar 1 ora :-??


  10. sereSMILE:) : Ii rog pe cei din eXeQ sa se uite la demo pe mine, daca tot ziceti ca am wall. Va luati arme fara armuri, stati in baza si comentati de-aiurea. Nici pe public nu fac 20-1, GG.

     

    PS: Daca tot va uitati la demo, divinity era cam activat, hf.


  11. LOL .

    Ce-am vazut aici m-am cam speriat, am sa-mi dau si eu o parere.

    Majoritatea prietenilor care-i cunosc eu folosesc mouse-uri gen x7 Microsoft 3.0 iar daca te duci de curiozitate intr-un Internet Cafe ai sa vezi ca cei mai multi player "skilati" folosesc Padurile Steelseries .

    Deci, in concluzie, n-are rost sa te complici cu atatia bani.

    Si eu am jucat cu un mouse de 30 de lei (Trust) si jucam chiar foarte bine, si nu aveam nici mouse pad nici nimic .

    In prezent am pus mai mult "suflet" pentru acest joc si m-am atasat foarte mult de el.

    Folosesc un pad Steelseries + Mouse A4tech X7 si pot spune ca sunt foarte multumit de ele in toate sensurile, in total 150 de lei m-au costat.

    Nu stiu cum sa va zic ideea e ca daca vreti sa jucati cs de "performanta" si cand zic performanta ma gandesc direct la "ACL , ESL , PGL" atunci iti recomand optiunile care ti le-am spus eu mai sus, inclusiv ceilalti membrii, DAR daca vrei sa ti le iei pentru publice n-are rost .

     

    Succes in achizitii, pana la urma tu decizi ce cumperi .


  12. Ne retragem prea multi ratati in cupa asta de valve si crush te astept oricand la 1v1 id steam:noname777

     

     

    Zeitate ce esti, suferi la noi aici, la ce sa mai jucam 1vs1 cu tine cand ieri v-am alergat prin harta ? Eu cred ca multi dintre voi vorbiti doar ca sa va aflati in treaba, "regulile" se fac in joc nu "pe forum", intelegi ? HF jucatorule .


  13. in primul rand , nu am zis ca v-am batut , in al doilea rand io asa am vazut ca sere si minimal erau cei mai buni din echipa voastra (e o parere) si nu am zis ca sunteti prosti sau nabi .... am zis doar ca nu sunteti de neinvins . Si inca ceva , cand am jucat cu voi nu eram in formatie completa . Auzi la tine "cand faci o afirmatie sa vi cu dovezi " stai putin frate ca v-am facut nobi si nu esti la tribunal aicea , nu intri la puscarie ... e sectiunea "Pronosticuri" si mi-am dat cu parerea ..Am voie ? GL in cupa

     

    oricum cred ca podiumul va fi format din wassup , TpL si Exeq dar nu stiu care va fi ordinea...

     

     

    Asa te-ai exprimat, asa am inteles eu cel putin, np numai conteaza .


  14. :))) , numai cand e drogat da bine CU POLARU, el e crush .

     

    Tin sa va anunt ca de maine numai ma ocup eu de cupa, aveti organizatori, sa se ocupe ei, m-am saturat sa stau cat toti eu la un loc .

    Intinial am sa-i dau parola lui cristian de la admin pe toate pgl-urile, dar poate vede xanto postul meu si da si el drumu la WAR .

     

    Ok, GL & HF echipelor care au meciuri de maine pana duminica.


  15. Multumim multumim :)) GG si celor din BhL chiar daca ne-au acuzat la fel ca cei din Stafida, np .

    Aveti hltv postat de CristiaNNN, enjoy .

     

    Tin sa va spun ca hltv-ul e in urma cu 90 de secunde, deci n-avea cum sa ne zica, altadata documentati-va. sal gg inca odata .

     

    edit sereSMILE!:)) : tigan mare crush asta. nu i-a lasat ace, mie mi-a luat frag la ace :<. TIGAN DROGAT NEBUN !


  16. seby daca si aicea ai venit cu pgl-isti d-aia nebun cu leis rullz care "aud pashii de pe shift " e clar :))))

     

    Nu stiu cne va castiga dar toata lumea zice wassup .... sincer sa fiu si fara sa se supere preV pe mine ... am jucat cu wassup si .... nu sunt chiar asa buni pe cat arata echipa lor , cel mai bine dau Sere si Minimal dar nu sunt imposibili trebuie numai putina tactica si vointa .... si skill evident :))

     

     

    Nu stiu ce ai observat tu dar eu n-am inteles cu cat v-am batut ? Trebuia sa pui si scorul inainte sa deschizi vorba, sa-l zic eu ? Te las pe tine ..

    Pacat..ideea e ca in clan toti suntem la fel de buni, fiecare are "zile rele si zile bune" , fiecare petrece un timp in fata pc-ului depinde cat timp liber ai .

    Mai multe ...o sa se vada in cupa, ce echipa are skill mai mult si ce jucatori vor avea.

    Asa ca..altadata cand vrei sa faci o afirmatie, vino cu mai putin "skill" si cu mai multe dovezi, pentru ca mie m-i se pare ceva inatmisibil sa "iau bataie" apoi sa vin aici si sa zic ca doar 2 playeri au jucat din toata echipa. HA, sper sa treceti de grupe si sa va intalnesc .. aniway, HF si sper ca azi, sa va prezentati la meciuri .


  17. :)) mi-a placut faza cu sufera ma facut sa rad dar faza e ca in ACL poate intra intru-un fel orice clan care stie cat de cat ceva sau in alte ligi ca ESL sau ESEA

     

     

    Dar ce, in pgl nu poate intra orice clan ? LOL, sau te referi ca in acl sunt altii care joaca din diferita orase. GRESIT, sunt si in ACL echipe care joaca de la sala, si stii de ce multi prefere ACL ? deoarece nu-s asa multi codari ca in PGL, iar regulile sunt mai stricte . Citeste si baga la cap "gangstere" :) .

     

    Hai cu locul 1 :) .


  18. @Tyderrr : Unii mai si muncesc, indiferent ca-i weekend programul e program .

    @Mykey : Nu m-am suparat dar e airuea ma sa stai sa te rogi de x si de y pentru un cacat de meci, oranizatorii nu-si dau interesul maxim, la ce sa mai ne agitam, se poate juca in fiecare seara dupa ora 20 : 00, numai ca unii NU vreti . CUm ziceam, imi mentin parerea pentru acel program, sper ca , caponne sa-l faca in cel mai scurt timp .


  19. @Moderatorii Cupei : Faceti un program cum stiti voi, si puneti meciurile seara dupa ora 20 : 00 altfel o lungim rau de tot, programatile unde si cum vreti voi sa incepem odata, si cine nu se prezeinta = descalificat, in cel mai rau caz poate amana meciul .

     

    HF ;

×
×
  • Create New...