Jump to content

Ferkel

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Ferkel


  1. amice, m-am referit la faptu' ca tipu asta v-a lasat o comunitate in plina dezvoltare, voi cu timpu' v-ati batut joc. A fost normal sa se ridice atunci pentru un moment, ca tot din munca lui,  a fost,ca voi nu ati facut nimic (si aici sa nu mai o lugesc cu pumpicruistii care erati in juru' lui, si acuma il huiduiti toti)  aici vine intrebarea, de ce a fost asa de scurt? ca zici tu '10, '11. Pentru ca nu ati fost capabili sa administrati cum trebuie, si aveti ceea ce meritati, un NIMIC!
    Imi pare foarte rau de ce s-a ajuns, dar repet, WIPE-ul ala nu sa rezolve nimic, o sa aveti ceva playeri la inceput, pentru ca toata lumea e WOW hai sa vedem ce este nou, si nimic schimbat, peste un an maxim, ajungeti la fel, sau chiar mai rau.

     

     

    • Like 1

  2. S-a mai facut chestia asta de o gramada de ori, si tot acelasi rezultat l-ati avut, voi nu invatati  nimic din greseli, ci doar dati in WIPE d'asta, sperand ca o sa mai vina playeri, degeaba, nu se rezolva problemele asta, daca nu rezolvati ce este in interior,va credeti prea unici prea plin de sine, prea "profesionalisti" (defapt deloc ca defiecare data dati kicks) .  Cand ajungeti  in top,  aveti niste aere de parca voi faceti pamantu' sa se invarta,  iar cand sunteti jos incepeti sa va milogiti de playeri sa vina pe server cu prostii de genu .

    Trebuie sa mai intelegeti faptu' ca, comunitatea asta a murit, o data cu plecarea lu' Sharp (si nu, nu il idolatrizez pe tipu' asta, dar el a inceput si se pare ca cu el s-a termiant) si tot staffu' de atunci comunitate a murit, a intrat intr-un declin continuu. Tipu' asta v-a dat un start frumos, ati fos prima comunitate de sa:mp din Romania la un moment dat, v-a lasat cea mai frumoasa si simpatica comunitatea, dar din pacate, ce a facut el in 2,3 ani, ati distrus voi in restu, acuma suportati consecintele. 
    La momentu' actual sunt serverele de sa:mp mult mai faine si civizilate, si nimeni nu ar alege asa ceva. Comunitatea asta are punctu' forte doar sa:mp-ul, si cum ii s-a dus si asta, mult timp nu mai are.
    Numa bine.
     

     

    (Un vechi playeri de pe timpu' lu Sharp-Orizont)
    Respect Sharp-eGaming

    • Like 1
×
×
  • Create New...