Jump to content

4ndreea

Members
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 4ndreea


  1. 38 minutes ago, Vladutz26 said:

    Pana faci tot ce ai scris tu acoloΒ iti faci timpul de jail cu /prisonwork de 3 ori. Ideea de escape in sine e buna, dar tot sistemul propus de tine e putin inutil in conditile de fata.

    E inutil pentru ca aproape ca nu exista jail , spargi pietre iesi in 5 minute , mai nou 3Freepoints si esti liber , ideea e buna e roleplay si distractiva , nu toata lumea are prieten un politist care sa ii dea free sau poate ca nu este unul online poate daca primesti si o recompensa daca ai reusit sa evadezi multi ar aprecia mai mult aceasta idee :)

    • Like 1

  2. Titlu topic: Sugestie /escape

    Nick server: 4ndreea

    Descriere: Caracteristici generale : fiecare player sa poata evada din jail prin comanda /escape aceasta putand fi folosita doar la cumularea a 5/5 Escape Points sau 10 dupa cum se vrea .

    Cum evadezi? Totul incepe prin comanda /escape dupa care ai la dispozitie 1-2 minute sa gasesti un gard in curtea inchisorii ( gardul fiind marcat cu un text ) unde scrii comanda /hit si incepi sa lovesti cu pumnii gardul fiecare pumn scazand 5 din 100% viata gardului , odata ce ai reusit sa spargi gardul primesti wanted 6 si esti spawnat in fata inchisorii (in desert unde este localizata curtea inchisorii cand dai /prisonwork) unde vor fi constant spawnate biciclete cu care trebuie sa ajungi la un checkpoint ca la rob bank sau la un 24/7 dat aleatoriu in LV SAU LS unde intri dai comanda /clothes si wantedul dispare , in caz ca esti prin sa se adauge doar 5-10 minute la pedeapsa initiala asta ca sa nu se abuzeze gen sa mori inainte de escape cu wanted 10 si sa faci abuz sa dai /escape sa mori si sa intri jail iar dar logic ca , cu mai putin timp.


  3. Contra - sa se duca tot in seiful factiunii? De ce si asa ca , cop nu poti da rob jumate din server deschide la rob jumate de seif si are asigurat 10KK noi politistii ar trebui sa facem bani din free acum ca , costa doar 3 FP se va da in masa si pe 1$ free ca si inainte deci ca , cop prin ducerea banilor in seif deja suntem non profit , propun sa se faca minimul la free de 1KK si sa se mareasca pana in 2-3 KK maximul .Β 

    • Like 1
×
×
  • Create New...