Jump to content

Attila98

Members
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Attila98


  1. Deci  in momentul de fata questurile sunt un dezastru in proportie de 40-50% . Primesti quest "Da un avestisment " "inchiriaza de 5 ori o masina " destul de ok le faci in aproximativ 600-700 sec -10-12 minute , dar dupa ce sa vezi vine: "Primeste free de la un cop" si "fura o masina de 15 ori , /Stealcar" , freee il faci rapid dar 15 /stealcar inseamna 3 ore frate,12 minute pentru fiecare masina si multe altele asta e doar un exemplu. 
    Parerea mea fiecare quest sa fie format din 2 subpuncte 1. Da un ad, Obtine freee , primeste wanted , sau ceva usor o comanda , foloseste /placenews /contract 
                                                                                                                2. Livreaza 10 pizza( aproximativ 10 minute) fa 3 curse la Trucker B( tot in jur de 10 minute , Fura 2 masini (/Stealcar) tot 12-15 minute , totul sa fie egal ca timp, toate questurile , si la finalizarea ambelor questuri playerul sa primeasca si un Gift points. 
    Din punctul meu de vedere si cei activi vor sa faca gifthours mai rapid dar nu pot, astfel ar stimula playeri . La questuri sa fie incluse toate factiunile gen mergi cu taxiu de 1000$ sau pune un contract , cumpara 10 pills , vinde 10 drugs (la mafii ) nu cred ca e asa greu de gandit un sistem egal si bine calculat din toate punctele de vedere . 
    Inca o chestie adaugare stok la DS multi playeri au ban permanent cu numeroase masini scumpe si numarul din Ds a scazut considerabil mai ales la masinile scumpe, Nrg-500 in Ds 43kk  si de la playeri 85kk , nu se poate frate pai cine ar mai juca cand vede asa pret sincer, Propun adaugare stock si marit pretul la masinile adaugate cu 5% maxim , daca se diminueaza , adaugati iar si mariti pretul cu maxim 5% .  

×
×
  • Create New...