Jump to content

queridoMarihuana

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by queridoMarihuana


  1. Sa nu credeti ca am ceva cu aceasta idee , sunt pro dar e trist ca din pacate se pare ca ne limitam la un amarat de RP box , sunt atatea idei foarte bune si nu vad o reactie , sergiu a cerut idei , le are insa aici ne e locul " RP Box "


  2. Nick server: QUERIDOMARIHUANA

    Descriere: Un biz prin LS mai exact aici unde ar trebui sa isi aiba locul https://imgur.com/a/sQzqs unde sa poti juca la ruleta , un exemplu concrect am gasit pe youtube , avem si noi asa ceva insa miza este de 1000$ nu cred ca e asa greu sa se modifice [ https://www.youtube.com/watch?v=DyAxDBO_Jnc ] , apoi sa existe un aparat un sa joci la curse virtuale de cai [ https://www.youtube.com/watch?v=VoWC1UrY7LU ] daca exista interes se poate adauga si asa ceva . Sistemul de ruleta sa fie si el pus la punct sa poti juca sume mai mari [ https://imgur.com/a/rXPyS ] , apoi un sistem de poker aveti aici un video cu ideea si cum ar putea arata https://www.youtube.com/watch?v=aLFHZw5EKfU , bineinteles tot pe sume mai mari . SI ultima sugestie este biliardul , sa poti provoca un player la biliard pe o suma de bani https://www.youtube.com/watch?v=KBtTye0J2S8.  

    Personal nu cred ca puteti reusi sa bagati macar jumatate din ele dar cine stie cu putin interes si dorinta puteti face ceva frumos .

     

    Pentru a putea vedea videoclipurile da-ti copy la tot linkul cu click nu merge .

     

     

     

     

×
×
  • Create New...