Jump to content

RedMan

Members
  • Content Count

    71
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RedMan


  1. Ma daca stam sa ne gandim si ei sunt tot oamenii ca noi.Poate merita si ei o sansa sunt multi "rromi" care sunt foarte de treaba dar uni lasa de dorit la fel ca si uni dintre noi.

    El daca va iesi presedinte cine stie poate nu va mai fura atata cum fac alti,poate va face ceva pana la urma nu ca astia ca au furat cat au putut.


  2. 1) http://cstrike-zone.nice-board.net/reclame...ro-t289.htm#469 nu e aprobat

    2) http://www.alert.myforum.ro/aici-vp4365.html#4365 aprobat

    3) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=304422 nu e aprobat, a postat si misulik

    4) http://labloc.myforum.ro/aici-vp2871.html#2871

     

    Primele 2 sunt comunitati mai mici, este cam greu sa gasim comunitati mari unde poti face reclama.

    Adica nu prea sunt, ca orice comunitate mare care se respecta nu va pune un Topic cu reclame. :)


  3. 60341309.jpg

     

     

    Cazati intr-un hotel situat pe litoral, profesorii universitari au "plonjat" in mrejele unor tinere lipsite de prejudecati. Cum alcoolul a curs in valuri, sangele latin al spaniolilor a dat in clocot. Asa ca nu s-au ferit sa se pozeze cu "ispitele" in ipostaze mai mult decat indecente si se pare ca au facut chiar mai mult decat atat.

     

    Mare greseala, pentru ca fotografiile au ajuns pe internet, iar apoi n-a mai fost decat un pas pana cand studentii au descoperit si o alta fata a cadrelor didactice.

     

    Daca institutia de invatamant inca nu i-a sanctionat pe profesorii petrecareti, probabil pentru ca dezmatul s-a petrecut in timpul lor liber, nu la fel de intelegatoare au fost si partenerele lor de viata. Dovada ca sotiile a doi dintre profesorii universitari au intentat deja divort.

     

    stirileprotv.ro

     

    Acuma daca e profesor nu are voie sa se distreze, s-a distrat si el putin cu doamnele acelea,dupa bautura cine stie ce a urmat in camera de hotel.

     

    Unde tine ala mana,aia cu degetu in gura :)

×
×
  • Create New...