Jump to content

Printzisorrr

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Printzisorrr


  1. On 4/12/2020 at 11:55 PM, Dr3aMs said:

    Hahahaha

    Ce faci ma panaramo, mai traiesti?

    Dreamss , mamaaa cum am putut uita de tine ? Cuum ? 

     

    On 4/12/2020 at 3:17 PM, J0k3ru said:

    Va urez ok.

    jokerss inabordabilu' 😂😂😂

    On 4/13/2020 at 7:51 PM, Stix said:

    Multe amintiri frumoase , si ai perfecta dreptate . 🤗

    Stixuuuu , te pupa Printzu !! 😎


  2. Salut , va pup pe toti ! 

    Deci , aseara am auzit si eu cum ca s ar redeschide serverul de SAMP , si m a apucat asa o nostalgie , tinand cont ca n am mai jucat acest joc de 9 ani cred , si mi am amintit momentele frumoase pe care le am trait

    pe acest server , in aceasta comunitate !

    M am loGat cu numele ” Printzisor ”  , hmm , nu stiu de ce dar mi a placut mie , bun , eram civil , mergeam razgaiat din SF in LS si tot asa fara sa stiu prea multe despre acest joc , despre reguli , tananatanana .. 70 % din playeri cand imi vedeau numele , intrau cu masina in mine , trageau in mine , eram constient , in mintea lor , eram un ” cocalar ” cred :))  dar ma calmam singur in casa , tipand la monitor .. ” ba bulangiule , pai nu t prind eu ? nu te sparg cu bataia ? luati as , faceati as  , etc ” in mintea mea multi erau copii cu cosuri pe fata , cu ochelari , fara o viata in real life :)) asa ii vedeam eu , cum si voi poate ma vedeati ” cocalar”  ,

    Bun , m am bagat la medici , sa am si eu numele colorat , aveam lvl 3 , trebuia sa mai joc sa ma bag si eu in mafie , eram un copil , vroiam in mafie sa ma razbun pe toti aia care dadeau cu masina in mine aiurea , doar ca aveam nume de cocalar :))  . A venit timpu sa fac level pentru Mafie si ce sa vezi , LCN recruta , Numai stiu cine era lider , RaduReleu daca nu ma insel si sper sa n o fac , tin minte si acum , facuse cerere toti ”bombardierii serverului” in momentul ala , era Old21 , era Lego , era Litz , Tornaddo , Radureleu , jok3rss , si multi altii , si ce crezi ?  m au acceptat la recrutari ... ramasesem ultimul la teste cu inca un player, in mintea mea deja nu eram acceptat , dar l am spart pe ala la c shoot , i am rupt franele , si m a acceptat , intrand in LCN cu toti bombardierii !! 

    Eram ”cocalaru” lor favorit , era o caterinca de dimineata pana seara in acea factiune , dar cand era vorba sa fim seriosi , pai mai statea cineva in fata noastra ?! 

    Pai stateam cu jok3rss acolo la intersectia aia in SF de langa gun shop , aproape de spawnu nostru , si ii dezmembram ..

    Imi aduc aminte o faza unde m am pisat pe mine de ras , s a certat lideru din LCN cu Tornaddo , si l a demis , ceva de ceva , si pe el si pe LEGO , si urmatoru minut , erau amundoi NG , si a venit Tornaddo cu Elicopteru ala si LEgo cu avionu , si ne a lesinat pe toti , eram in spawnu din LS , si cum ieseam din spawn cum ne spargea Tornaddo cu elicopteru :))))

    Sau cand ne am dus lafel toti bombardierii in Surenos  , doamne ce ma oftic ca nuai stiu toate numele lor , era un lider in Surenos , mare caterinca faceam cu el , cand mergeam la Nortenos acolo la spawn si le umpleam ulita cu masini , numai facea fata el_padrino si restu pe care i am uitat .. 

    Placerea mea cea mai mare era sa fac wanted10 cu Unycatul , sa punem mana pe infernusuri , si sa ne alerge toata garda din joc.. bai nene si ne alergau pe bune cate 2 ore si degeaba :))))) 

    Sau cand ma bateam pe forum cu VaruTZzuU in moduri , skinuri , etc ! 

    Eventuri , Rival waruri , excursii , doamnee ...

     

     

    Era frumos , erau alte vremuri , acum toti am crescut , avem responsabilitati , chirii de platiti , copii de crescut , etc ! As da orice sa mai simt bucuriile alea de atunci , fara griji , sa ma joc de dim pana seara , seara sa ies afara cu tovarasii , si tot asa ! 

     

    Chiar vreau REPLY de la toti cei care isi aduc aminte de momentele alea , si cei care s au simtit tot ce am scris eu mai sus , sa mi aduc aminte de voi !! Va pup pe TOTI

     

    • Like 3

  3. Nick-ul tau: Printzisor

    Nume: Cernofschi

    Prenume:Catalin

    Varsta: 26

    Locatia: Bucuresti

    Jocul/rile Preferat(e): CSGO

    O scurta descriere despre tine: Ba nu stiu ce sa zic, doar caterinca level 10000 , restu stiti voi !

    De unde ai aflat de eGaming: pff , sunt batran , sunt din brigada veche , de la Sharp , PoWner , de atunci , 11 , 12 ani  ceva de genu” 

    O poza cu tine(sa vedem si noi cu cine stam de vorba,nu este neaparat sa pui o poza):  https://ibb.co/Wx0rwhKhttps://ibb.co/Wx0rwhK

     54206247-909961122729016-859073582673900
×
×
  • Create New...