Jump to content

Robyz

Members
  • Content Count

    307
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Robyz


  1. la orice skin pentru masina pe care il bag iau crash cred sau nustiu.

    va rog ajutatima sa stiu si eu de ce nu merge

    uitati poza

    http://img63.imageshack.us/img63/5568/samp001af.png

     

    Poate nu ii skinul bun, singurele dati cand am luat crash din cauza skinurilor de la masina a fost cand am gresit skinurile. De exemplu am pus skin cu volan pe dreapta pe masina cu volan pe stanga.

     

    Incearca sa cauti skinuri cat mai compatibile si mai bune pentru masina care o vrei.


  2. In alte jocuri la fel face ?

    Ai incercat sa pui alt mouse sa vezi ce iese ? :>

     

    In niciun alt joc, doar in gta atat single player cat si multiplayer. Am incercat cu inca 2 mausuri conectate atat prin PS cat si prin USB.

     

    Am cautat putin pe google si se pare ca mai sunt cativa care au aceasta problema dar niciunul nu a reusit sa o rezolve in vreun fel. Toti au patit la fel ca mine, dupa ce au umblat pe nu stiu unde prin calculator nu le-a mai mers.

     

    Oricum, din cate imi aduc aminte am intrat in Run->msconfig si pe acolo am modificat cateva procese ce am crezut ca nu am nevoie de ele.


  3. Mda, uite ca am si eu o problema foarte enervanta la care (desi sunt sigur ca eu am provocat-o) nu reusesc sa ii gasesc rezolvarea.

     

    Problema: Cand intru in joc, orice as face nu merge mouse-ul deloc. Daca dau ESC si incerc sa intru cu mouse-ul in meniuri nu pot, singurul lucru ce face ii ca se misca cursorul, in rest ii ca si cum nu ar fi.

     

    Pana acum am incercat sa reinstalez SA, sa sterg tot ce era legat de SA si sa reinstalez, am curatat registrii si am instalat SA in alt folder => Degeaba. Am incercat prin setari in joc si setarile de la mouse => Degeaba.

     

    Problema a aparut acum 2 sau 3 zile cand (numai imi aduc aminte sigur ce am facut) am umblat prin "System Configuration" si am dezactivat cateva programe de care nu aveam nevoie, iar printre ele cred ca era si vreunul care sa aiba legatura cu aceasta problema.

     

    Ceva solutii ?


  4. PRO dar nu se va intampla niciodata. In schimb daca s-ar da bani pt. arestari si nu daca te omoara atuncea sa vezi cum o sa se schimbe totul [in bine]

     

    Vorba lui liviuu , hai lasa ca nici noi nu va omoram direct :) , numai aburati atat , voi ne luati cu sti de ce mi-ai dat wanted ? De mi-ai dat atat , normal ca noi nu stam la disctutii , daca nu iti convine in gang / mafie dute frate taxi , nr , SI sunt multe factiune in care nu faci wanted si nu esti omorat din prima , asa e regulamentul esti mafie / gang nu trebuie sa ne milogim de voi sa va predati e datoria voastra de a semnala :) , bafta.

     

    Esti sigur? Eu cel putin chiar cu tine am patit o faza cand eram la gs ls si vroiam sa ma predau la Motanul si ai venit repede acolo si fara sa zici nimica si m-ai omorit direct desi ai vazut ca eram cu un coleg de-al tau acolo.


  5. Salut,

     

    Stie cineva de ce de cate ori intru in orice partitie (C sau D) modul in care imi sunt afisate folderele este: Details. Am dat sa le afiseze: Medium, am umblat si la customize folder si degeaba. Pur si simplu dau pe medium si mi le afiseaza medium pana intru iarasi pe partitie. sad.gif

     

    S.O: Vista Ultimate SP2

     

    Multumesc.


  6. Pai :

     

    1- Fa un referendum :)) ... Glumeam. Aicea nu prea stiu ce sa zic. Adica pana acuma nu am vazut prostituata (sa nu folosesc alt termen) cu licenta =)) Dar sa zicem PRO ca in alte tari exista.

     

    2- O idee perfecta, dar pentru asta trebuie ca prima data, membrii SI sa stie RP foarte bine. A doua sugestie este foarte buna daca reusesti sa pui in practica cat mai bine, dar asta nu ar trebui sa fie o problema pt. tine din cate am vazut.

     

    Deci PRO la amandoua.


  7. PRO dar se va transforma intr-un bizz cum e acum golf club .. nimeni nu o sa inchirieze karturi :P

     

    Daca stie ownerul cum sa il administreze sunt sigur ca se vor inchiria carturi, adica cel putin mie imi plac acele carturi dar asa sa dau /enter in 'i' mi se pare aiurea sa fac ca sa pot conduce unul.

×
×
  • Create New...