Jump to content

XsArA

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by XsArA


  1. Informatii In Character :

     

    Numele complet (Nume_Prenume) :Chip_Foose

    Originea (LS, SF, LV) :Liberty City

    Orasul actual in care locuiti (Los Santos, San Fierro, Las Venturas) :Los Santos

    Adresa unde locuiti: Cartier, strada, numar.

    Cand te-ai mutat in acest oras ? :Acum 3 zile

    Varsta :16

    Sex :Masculin

    Crime comise (numar) :0

    De cate ori ai fost arestat? (numar) :0

    Factiunea anterioara : niciuna

    Joburile secundare anterioare : -

    Jobul secundar actual : car jacker

    Ai fost vreodata vinvoat de o crima grava ? : nu

    Ai fost vreodata in Inchisoare?: nu

    Deti cunostinte ce constau in folosirea armelor, trafic de droguri/arme, sau alte lucruri ilegale? Daca da, enumera: Da detin litenta de arme!Asta imi e de folos ptr autoaparare in cele mai multe cazuri, iar detinerea si folosirea abuziva de droguri stiu in ce consta insa nu practic!

    Numarul de telefon:497117

    Povestea ta (biografie, minim 50 de cuvinte) : Ma numesc Chip_Foose, de mic copil am trit intr-un orasel numit Liberty City!Acolo am fost orfan, parintii mei au murit cand aveam 3 ani!M-a crescut bunica intr-o mica garsoniera!De mic am muncit pentru bani!Am terminat o facultate si am venit in San Andreas pentru a ma alatura unei organizatii sau companii si sa fac o treaba ca lumea!

     

    Informatii Out of Character :

     

    Numele tau : Istvan Andras

    Originea : Brasov

    Orasul actual : Brasov

    Varsta : 16

    Sex : Masculin

    Ocupatia : Elev

    Levelul caracterului: 2

    Care este motivul pentru care vrei sa intri in factiune ? (minim 100 de cuvinte): Prima data nu am stiut in ce consta aceasta factiune!L-am intrebat pe leader ce este de fabt si el a zis sa citesc pe forum.Dupa ce am citit mi-au stralucit ochii!Este o factiune bine gandita, foarte nou ptr server!Aceasta factiune poate avea un succes extraordinar.DRMC-ul are o istorie absolut superba si adevarata!As dori sa fac parte din familie, sa o ajut si sa ma distrez!

    Stii drumurile din Los Santos ?: Da

    Reusesti sa faci fata obstacolelor sociale ?: Da

    Deti cunostinte, sau cunosti in ce consta aceasta factiune? Enumera: Factiunea este una bine organizata!Consta in mare parte un gang de motociclisti!Gangul unmbla mereu in gasca, prin cluburi, sau chiar se duc peste ganguri rivale!

    Datele caracterului tau (/stats - screenshot): http://img694.imageshack.us/img694/9590/samp087j.png

    Licentele caracterului tau (/licenses - screenshot): http://img245.imageshack.us/img245/1606/samp088.png


  2. In Character

    Numele tau: Chip_Foose

    Originea:Liberty City

    Orasul actual in care locuiesti: Los Santos

    Ocupatia:

    Numarul de telefon: 497117

    Biografie (minim 50 cuvinte): Ma numesc Chip_Foose, de mic copil am trit intr-un orasel numit Liberty City!Acolo am fost orfan, parintii mei au murit cand aveam 3 ani!M-a crescut bunica alaturi de fratele meu vitreg Dennis_White!De mic am muncit pentru bani!Am terminat o facultate si am venit in San Andreas pentru a gasi o slujba buna si pentru a duce o viata cumsecade!

    Licenta pentru care aplici? : Port arma

    Ai fost retinut vreodata de politie?: Nu

    Ai fost vreodata in inchisoare?: Nu

    Care sunt avantajele aduse de aceasta licenta?: Auto-aparare

    Iti permiti aceasta licenta din punct de vedere financiar? : Da

     

    Out of Character

    Numele:Istvan Andras

    Varsta: 16

    Orasul in care locuiesti: Brasov

    Ocupatie: Elev

    Levelul characterului: 1

    Motivul pentru care doresti licenta?Doresc aceasta licenta deoarece :Locuiesc intr-o suburbie a orasului Los Santos care noaptea,este slab/aproape deloc luminata,la care nu era de ajuns doar asta,mai este si rau famata de gangsteri ai unor bande traficante de droguri.Este o responsabilitate foarte mare,si trebuie folosita DOAR in scop de auto-aparare,si pe cat se poate nu in locuri publice.


  3. Deci ... eu nu stiam prea mult ce inseamna rp, pana nu s-a deschis MDTP pe beta ... atunci mi-a placut mult ... am incercat sa il ajut pe sharp si xanto cu buguri etc, dar dupaia m-am lasat si am revenit pe GF, asteptam sa se deschida oficial!Acum ca s-a deschis oficial si s-a dat si wipe mie mi se pare un server super reusit!Munca depusa de tine Overlord si de xanto si toti cei care au lucrat la server a dat roade, doar ca playerii de pe GF care sunt cu dm in sange nu le convine MDTP, si asa nu vor sa joace pe el!Eu unul ma mut pe MDTP, o sa joc si pe GF cate putin putin ca am muncit destul ptr lvl si bani dar nu ma intereseaza, ptr ca MDTP a iesit superb!Oricum Overlord iti zic eu ca, daca raman acesti 10 playeri care sunt acum, o sa vina si altii fiindca unii deja sunt satuli de "specimenele" de pe srv GF!

    In concluzie eu propun ca sa lasati srv MDTP deschis, macar noi acestia care am ramas sa ne bucuram de el!Cu incetul cu incetul o sa se populeze!Atat am avut de spus!

     

    ps:Felicitari ptr munca depusa :))

×
×
  • Create New...