Jump to content

bogdansnake

Members
  • Content Count

    458
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bogdansnake


  1. Cred in acest lucru, dar nu bag mana in foc. Se intampla sa te gandesti la un anumit lucru si sa se intample, sau ceva legat de ceea ce gandesti tu, dar pot fi pur si simplu la intamplare, nu este neaparat telepatie.


  2. M-am apucat si eu de curand de Photoshop CS2, sunt cam Nob in acest domeniu...dar ma chinuie si pe mine talentul..

     

    98h5b5.jpg

     

    A iesit cam mare stiu, pe viitor voi avea grija sa-i diminuez size-ul !

     

    Niste pareri astept:) daca sa ma las, sau sa continui :D


  3. PRO. Asa nu vor mai fi probleme in cazul falsificarilor de Print Screen, sau discutii de genul: Ba poza aia e facuta ieri nu astazi " etc ...se pot da' multe exemple :). Incarca cam prea mult ecranul, dar cred ca se poate face cu un size ceva mai mic, incat sa fie placut la vizualizare si nici sa nu incurce, este foarte folositor :)) !


  4. PRO, este buna ideea ta, dar ce mi se pare mie ca nu este la locul ei, ideea urmatoare: teritoriile sa fie vazute doar de membri gangurilor ( daca te referi la TOTI membrii gangurilor Da, dar daca te referi doar la Membrii unui anumit gang sa-si vada DOAR teritoriul sau , atunci intervine problema). Aici nu te-ai gandit tocmai bine, deoarece pe server este interzis atacul la BAZA, la spawn, iar daca se va face cum spui tu, teritoriile sa fie delimitate si sa fie vazute decat de membrii acelor teritorii, nu se va mai stii sigur de unde pana unde este spawn, si aici cade ideea de " No atack on spawn" !

     

    In rest, suna bine !


  5. CONTRA

     

     

    Interesul vostru in politie trebuie sa fie, ca acel suspect trebuie sa ajunga la jail indiferent ca este prin /surrender sau /jail.

     

    Cortez iti dau dreptate aici.

    Scopul nostru este sa fie mai putini wantezi pe server, chiar daca da' surrender sau il arestam noi , tot acolo ajunge, scopul principal este ca suspectii sa fie in jail !

    ------

    Ar putea sa se scoata surrender, dar poate doar in urmatorul fel:

     

    Un suspect cu wanted <5 ( de la 5 in sus ) sa nu mai aiba dreptul la surrender, adica , daca ai wanted mai mare decat 5 sa nu iti mai mearga comanda surrender

    Doar in cazul de mai sus ar merge scoasa comanda surrender, NU sa fie scoasa detot, pentru ca daca nu este niciun politai on, acel player sa aiba dreptul la Surrender ( daca are wanted mai mic de 5 ), sau , acest nr de wanted se poate discuta intre admini, ei decid de la ce wanted sa nu mai poata un anumit suspect sa dea surrender, dar eu asa spun ca este cel mai bine !


  6. Nick : bogdansnake

    Varsta : 18 ( in curand - Ianuarie )

    Nume : Bogdan Ionut

    Locatie : Turnu Magurele

     

     

    Poza : (puteti sa ma recunoasteti si in poza lui Bossy - dar cu spatele acolo :| )

     

    Eram pe'afara cu trupa :|

    2vhyyl3.jpg


  7. Propun Ca Un Suspect cand este omorat sa piarda o suma mai mica de bani (exp injumatatita) Iar Politisti sa Beneficeze De tratamentele celorlalte Factiuni adik atunci cand omoara un suspect sa nu primesca $$ / Ba mai mult sa primeasca doar daca il aresteaza adik 1k wanted 1 / 2k wanted 2 etc... in RL daca un politist omoara pe cineva nu primeste o suma asa extravaganta de Dolari cum ar fi 40.000 As Putea cumpara 3 masini si face 1 vila doar pe un suspect :P

     

    In final Gabori sa Primeasca Exact ca si restu Salari In FIecare saptamana Un fel de salariu...ar fi mult mai RP X( Si Nu Bani cand Omoara Un suspect X(

     

    Multumesc Rog Adevaratzi Fomisti sa isi lase reply-urile aici sa i vada intregul srv :| Multumesc :|

     

    Contra ! dc ? - >

     

    Spui tu acolo un cop sa nu mai primeasca $$ cand alt coleg de-al lui omoara un suspect, ba mai mult, sa se primeasca doar cand aresteaza pe cineva, pai nu te gandesti ca daca ar fi asa, nimeni, dar nimeni nu s-ar mai preda? Si asa faceti runner de nu s-a vazut, dar sa se dea banii de pe arestari 1k w1 / 2k w2 etc...asa chiar ca nimeni nu s-ar mai preda, te asigur !

     

    ----------

    Sunt cop, si nu sunt "Fomist" asa cum spui tu in primul tau post, imi las aici reply-ul pentru a-mi spune parerea

    nu cred ca am umblat odata dupa bani ( dupa un suspect ) sa-l omor doar pentru a lua banii de la el, fiind cu wanted mare, ba chiar toate Mafiile / gangurile le intreb frumos daca se predau !

     

    In fine, asta este respectul vostru pentru Factiunile care incearca sa va tina mai linistiti, vorbesc aici despre FBI NG respectiv PD !


  8. PRO !

     

    Multi dintre playeri cand vad ca factiunile FBI , NG , PD ( In special ) recruteaza , se apuca sa faca posturi la toate 3 factiunile, gandindu-se ca au mai multe sanse ca intr-una din ele sa fie acceptati.

     

    Cand se intalnesc asemenea cazuri, Liderii factiunilor ar fi bine sa discute intre ei, si eventual acei playeri care fac cerere de angajare in mai multe factiuni in acelasi timp, sa fie refuzati de catre aceste factiuni, asta doar daca liderii tin legatura intre ei, sau chiar uitandu-se la celelalte factiuni sa vada daca a facut si acolo cerere de angajare !

×
×
  • Create New...