Jump to content

MaNu_Boss

Members
  • Content Count

    141
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MaNu_Boss


  1. -Nick: Olandezu

    -Varsta: 15

    -Steam Id (Obligatoriu): giromatic7

    -Intervalul orar in care puteti fi activ pe server:

    -Ce experienta ai ca admin? : Eu zic ca sunt in stare sa detin aceasta functie.

    -De ce vrei aceasta functie? : Doresc aceasta functie ca sa le asigur tuturor jucatorilor un joc mai confortabil si mai bun.Si vreau sa scap srv-ul de codati pentru todeauna, voi fi cat mai activ ca sa prind toti jucatorii care nu respect regulile srv-ului si sa ii pedepsesc conform regulamentului.Voi respecta regulamentul cu mare seriozitate si voi face tot posibilul ca sa fac o treaba buna pe acest srv sa fie multumiti toti jucatorii de mine.

    -Cate ore ai pe server?: http://www.gametracker.com/player/Olandezu...105.3.15:27015/

    -Experienta CS ( Low/Medium/Pro) : Medium


  2. -Nick: Olandezu

    -Varsta: 18

    -Steam Id (Obligatoriu): Daca voi fi ales ti-l dau prin PM.

    -Intervalul orar in care puteti fi activ pe server: De la ora 14 pana la 24

    -Ce experienta ai ca admin? : Am experienta necesara pentru aceasta functie am mai fost admin pe alte servere de cs si am facut o treaba buna.Cunos regulamentul si comenzile.

    -De ce vrei aceasta functie? : Doresc aceasta functie pentru a pastra linistea si comportamentul pe acest srv. Voi sanctiona orice jucator dupa regulament nu ma intereseaza ca imi e prieten sau altceva. Doresc sa le asigur tuturor jucatorilor un joc placut si linistit. Voi respecta regulamentul cu mare seriozitate si voi face tot posibilul ca sa fac o treaba buna sa fie multumiti playeri de mine.

    -Cate ore ai pe server?: http://www.gametracker.com/player/Olandezu...105.3.15:27015/

    -Experienta CS ( Low/Medium/Pro) : Medium


  3. Nick pe forum: MaNu_Boss

    Banc-ul: Se duce bula la scoala si profesorul intreba pe toti copiii cu ce au venit ala zice mercedes alalalt audi si vine randul lui Bula intreaba profesorul: Bula tu cu ce ai venit? cu bicicleta raspunde Bula. A doua la fel si a treia zi. A patra zi se duce la tasu si ii spune uite tata toti copiii vine la scoala cu cu mercedes cu bmw si eu numai cu bicicleta mereu? :D

    Pai pacaleste si tu profesorul ma ca ai venit cu Audi.

    Se duce bula la scoala a 5 zi profesorul intreaba iar elevi unu spune cu mercedes altu cu bmw si cand ajunge la bula: Bula tu cu ce ai venit? Cu Audi si dc ai intarziat? Mi-a cazut lantu! 

     

    :)) )) :damnmw:

×
×
  • Create New...