Jump to content

ManiakMike

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ManiakMike


  1. @RaduReleu : Te referi la versurile de la BUG Mafia nu ? :)

    Denim style rulz, dupa parerea mea acea tinuta este potrivita pentru o iesire in oras.Restul sunt cam ciudate dar fiecare cu gustul lui :D


  2. Tocmai de aceea e trailer, sa te tina in suspans

     

     

     

     

    Omu nu se plimba de colo in colo ci intra pe usa, merge la sertare si verifica ceva acolo insa e prins de camerele de supraveghere (cele 2 unghiuri).

    Am spus, e primul meu video, deci orice critica ma va ajuta pe viitor.

     

    Imi place cum gandesti ! Multi cand sunt criticati riposteaza. TIP : Daca tu zici ca sunt camere de supraveheat atunci adauga niste detalii ... ca sa para ca sunt camere de supravegheat nu ?


  3. Un om care se plimba de colo colo si da impresia ca e constipat ... hmm ce va face acest om ?! Veti afla numai dupa pauza :-?? .Ce intro nasol pe bune nu imi zice ca ai folosit sony vegas ca nu cred ca puteai face ceva chiar atat de nasol ... Eu lucrez cu adobe after effects si sony vegas de mai bine de un an daca aveti nevoie de ajutor ... let me knowz.

    TIP:Trailerul trebuie sa fie ceva intens nu un om care se plimba si e filmat din 2 unghiuri.(graba strica treaba...nu va grabiti sa terminati mai bine stati mai mult dar faceti ceva calumea)


  4. PRO partial ... Daca s'ar face asa ceva ar tebui sa fie mai intai un biz de genu ...sa scoata cineva niste bani din asta.Pretul sa fie 30-40% mai scump ca la dealer ... Efectul sa fie mai slab adica sa nu bage asa mult hp si dupa o anumita cantitate sa bage din ce in ce mai putin hp ca sa ne oblige sa cumparam mai mult pentru efectul dorit si sa putem sa ne dezintoxicam la spital ... Daca bagam prea mult si facem supra doza sa aveam stiu eu /crack 5 minute sau care e animu....Asa ar fi RP.


  5. Eu zic ca sa se scoata de pe harta playerii , sa nu se mai vada unde sunt ar fi mult mai RP. Asa te uiti pe harta si vezi pe unde o ia politia daca esti urmarit si poti sa ii eviti mai usor vezi daca vor sa faca un baraj sau daca te fileaza ....sau in cazul gastilor/mafiilor poti sa vezi daca e o ambuscada sa ziceam ca cineva din YKZ cheama un politai sa se intalneasca cu el ...si pe acel politai sa il astept mai multi membri yakuza si sa il omoare pentru ca a bagat in puscarie un memberu din ykz si chesti din astea ... sau daca esti taximetrist cand cineva da comanda de obicei nici nu vezi semnul acela rosu pe harta din cauza ca ii vezi pe toti playeri ... sau daca esti detectiv dai /find si nu apare nimic pe harta din cauza ca sunt prea multi playeri.

    PRO sau CONTRA ?


  6. Din pacate am fost si eu asa, acum 2 sau 3 ani nu mai stiu exact. Dar dupa ce am mai crescut , mi-am dat seama ca sunt niste porcarii prescurtarile astea 21.gif. La mine, in ora de limba romana, profesoara ne pune 2 daca vede ca scriem cu prescurtari in tema

     

    Bravo tie :) ... dar tare faza cu "profesoara ne pune 2 daca vede ca scriem cu prescurtari in tema" ce scoala faceti frate :)) la noi daca esti la ore esti chiar ceas.

    Eu am pe unu in clasa care sta frate la PC non stop ...cred ca acolo se si Fu*** nici nu intelegi ce zice daca stai de vorba cu el ... Oricum am ajuns la o concluzie : Internetul in general naste prosti.


  7. Dap fain filmulet . . . doar o mica sugestie in loc sa tai sunetul de tot mai bine bagai nush un foshnet ceva ... sau un beeeeeeep nu stiu un sunet mai ciudat decat sa tai sunetul complet in rest imi place , ideea e cam ciudata adica fugiti de monstri si in 3 secunde sunteti intr'o cursta unde se aud oameni din tribune (eu unu nu am vazut pe nimeni) si va intreceti dar in rest e fain oricum nu am mai vazut ceva asemanator asa ca Felicitari in fond si la urma urmei ai pierdut ceva timp cu el . Bravo !


  8. Imi place cum gandesti EviDenCe :D , dar acuma asta este trebuie sa ii suportam si pe ei ...pe mine nu ma deranjeaza asa de mult felul in care se imbraca ...de obicei ma amuza mai vad cate un cu un fel de creasta dar asa tip tunel adica in mijloc gol si pe langa par ...si cu cat e gaura mai mare si rotunda cu atat esti mai smecher cred :>.Pe mine ma streseaza felul in care gandesc si cand de gangsta se cred ... Oricum faza cu elevii din clasele mici si cu limbajul lor de pe mess in lucrari in in vorbirea de zi cu zi nu este din cauza Messengeru'lui ci din cauza parintilor mai de graba, multi parinti nu se mai ocupa in ziua de azi de copii lor ii lasa sa faca cam ce vor ei in general , si ei nu prea stiu ce e bine sa faca la varsta lor ...inca nu sunt formati in fine ^.^


  9. Frate asa ati fost toti la inceput ...pana va'ti invatat cu RPG , asa ca ... si faza asta e mortala "1. Cand se izbeste masina sa iti dee /freeze 10 secunde ." Frate in joc nu sunt numai oameni care vor sa se plimbe ... (asta poti sa faci si in single player) sunt si gasti si altele ... nu prea vad rostu de ce sa facem un joc chiar asa de real ... adica frate daca am pofta sa merg cu masina linistit ma duc muncesc undeva cu ziua si imi iau motorina si ma plimb cu masina prin oras.Deci faza asta e chiar de non-lifer .. sa plangi ca iti loveste unu masina sau chestie de genu ... daca ti'o loveste in real life ce faci te omori ?

    Ah si asta "Cei ce merg pe contrasens - Amenda + Carnetul Luat " nici in viata reala nu iti ia carnetu ... si oricum in joc poti da vina pe lag foarte simplu :> sa zici frate asa ma vedeai tu dar eu eram pe banda ce'a buna ... si politia in joc ar trebui sa fie peste tot si nu cred ca este posibil ... oricum totul pare un basm din toate ideile si cam o porcarie ...totusi e un joc si trebuie luat ca atare

    PS:Vreti cam multe de la un joc ...si deja va inclinati spre o viata virtuala prea complexa sincer.

×
×
  • Create New...