Jump to content

SoundSofLife

Members
  • Content Count

    767
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SoundSofLife


  1. Activitate Membrii FMA : 

     

    SoundSofLife – Ramai rank 6

    Comytza41 – Demis, inactiv. :))

    Kello – Ramai rank 5

    Arabel – Membru invoit

    ShadowBBB – Rank 3

    Andre_ea – Activitate nepostata - FW

    Craciun_Adrian – Rank 2

    Emrys – Rank up saptamana viitoare

    SNooZe – Rank 2

    VALY18 – Membru nou

    Renegatul – Membru nou

    cSd09 – Membru nou

    Darkk – Invoit

    Tranquila – Membru nou

    Rayder –Membru nou

    bLessFLA – Membru nou

     

     

    ·         Nick: SoundSofLife

    ·         Poza /pday 1: http://www.2shared.com/photo/7T36gH8q/sa-mp-163.html

    ·         Poza /pday 2:   http://www.2shared.com/photo/i-l9kg9H/sa-mp-212.html

    ·         Rank-ul actual: 6

    ·         Nr. total ore: 67 (32 AH)

    • Like 1

  2. Viitorul Romaniei? Care viitor? ;)) Ti se pare ca avem vreunul?

     

    Eu sincer zic ca va fi unul sumbru, unul in care multi oameni vor muri de foame si vor ajunge sa ucida alti oameni pentru hrana. De ce? Pentru ca introducerea noilor pachete de legi, cel cu marirea TVA'ului la 24% si cel cu reducerea salariilor bugetarilor cu 25% pur si simplu va saraci si mai mult cetatenii si clasa muncitoare, cei care si asa nu se descurcau cu ce aveau in prezent. In schimb ii va ajuta pe unii sa isi mareasca averile, care si asa numai sunt in Romania de ceva vreme. Deci...concluzia...speram sa apucam si vremuri mai bune.


  3. La prima vedere pare destul de bine structurat guvernul. Ma nelinisteste putin acolo la partea cu ungurii ... ;) in rest este bine.

    Bine ca a dat domnul si la schimbat pe "Adormitei", ministrul invatamantului ... #<img src="http://forum.egaming.ro/ border=" 0" alt="18.gif" />

     

    Mai bine cu Admonitei :|

     

    Sa fim seriosi, Basescu a dezamagit, numindu-l pe Boc pentru a "40-a oara". Toti cei care l-au votat se asteptau la un alt prim ministru, care macar sa fie mai carismatic si care sa fie mai explicit. Eu unu nu inteleg absolut nimic din ce vorbeste Boc. El si cu Cornel Dinu, scuzati cacofonia. Astia doi nu au punct nu au virgula, nu au nimic. Ca sa nu mai zic ca am dat Ministerul CUlturii si Patrimoniului UDMR-ului. Va dati seama ce inseamna asta nu?Tot ce inseamna patrimoniu prin Harghita, Covasna sau Targu Mures si nu stiu de ce as crede ca si in restul tarii, o sa si le revendice ei, maghiarii. Nu am nimic cu maghiarii, de la incidentul nefericit "Cozma", cand ne-au demonstrat clar ce inseamna unitate si civilizatie, dar nici sa le dam cultura. Cred ca in nicio tara din lume o minoritate conduce un minister atat de important si esential, cum este cel al culturii. E clar ca au dat ministerul pentru ca acolo nu sunt destule fonduri de unde sa ciuguleasca ei. Ca sa nu mai zic de noul ministru al Apararii Nationale, pe care domnul Basescu, acum vreo 5 ani il numea public "Capul mafiei lui Adrian Nastase". Acum e usa de biserica nu?S-a cumintit el din senin. Cred ca din "Capul mafiei lui Adrian Nastase" a ajuns unul dintre "Pionii mafiei Basesciene".

    Si pentru final asa, ca sa stiti, nu sunt fan-ul PSD-ului, am votat Basescu, am zis sa-i mai dau o sansa, dar cred ca am facut o mare greseala. Mai bine imi vedeam de treaba mea si dadeam frumos vot nul. Nici Geoana daca venea nu cred ca facea mare branza. E ciolanu prea mare si lupta prea grea pentru ca atunci cand il apuci sa nu il devorezi asemenea unui vampir insetat. Cam atat :)

     

     

    Jeleu are dreptate in ceea ce spune aici, adica scuza'ma totusi Ministeru' Culturii trebuie sa fie reprezentativ pentru orice tara din lume, pentru ca in primul rand o tara se remarca si se evidentiaza prin patrimoniul cultural si prin figuri marcante ale culturii sale.

    Nu cred ca ungurii vor reusi sa faca ceva, poate decat sa ne ingroape mai rau clutura si cladirile istorice care si asa stau sa cada. Cel mai bun exemplu sunt cladirile de pe strada Lipscani din Bucuresti, considerat Centrul Istoric al orasului, care are o nota mai mult PREistorica, decat istorica. Sa fim seriosi, toti asteapta sa cada pentru a putea valorifica terenul la niste preturi exorbitante.

    Este penibil ceea ce se intampla si ca Radu, si eu sunt unul dintre cei care i'a dat votu' lui Basescu in turul 2, mare gresala.

    Nu zic ca Geoana ar fi fost mai bun, dar totusi dupa atata timp de la numirea sa in functe NU se vede nimic.

     

    Torpedo, eu zic ca mai bine era cu fostul ministru, care chiar daca nu facea mare lucru, macar stia ce sa zica, macar nu avea nevoie de un consilier personal care sa'i "sufle" raspunsul la o intrebare a unui jurnalist. El ar trebui sa fie un exemplu pentru elevii si profesorii de pretutindeni si se pare ca este unul negativ.

    Sa numai vorbim si de noua lege a educatiei, care pare ca, va duce sistemul la un nivel mult mai scazut decat cel din prezent, unul de care sincer mie ca roman imi este rusine.

    Degeaba avem tineri pregatiti daca in scoala, liceu si facultate cultivam in ei dorinta de a pleca cu toate abilitatile si studiile lor in alta tara pentru a'i ajuta pe altii sa se dezvote. Sunt enorm de multe probleme care nu vor fi rezolvate pana cand nu se va realiza un schimb de generatii in politica.

     

    Cat despre introducerea limbii maghiare ca limba de predare a ISTORIEI si GEOGRAFIEI Romane.....este de'a dreptul penibil nici macar o farama de demnitate nu'ti poate opri setea de putere se pare..deci acum suntem rau...sa ne vedem peste 6 luni.

    Oare in curand nu vom fi obligati ca in loc de romana sa invatam maghiara ca limba nationala?!


  4. VaruTzZu vreau si eu un Tutotial cum sa bag tinta pe care ai lasato mai sus cu img tool nu merge

     

     

    Dezarhivezi si intri in folderul Models care se afla in foliderul in care ai instalat GTA SA. Si inlocuiesti fisierul hud.txd din Models cu cel din arhiva.

     

    @ Dew...niste poze cu skinurile Sur13 din pachetul tau?

×
×
  • Create New...