Jump to content

L

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by L


  1. Chestia este ca cei ce lasa un reply aici sau vizualizeaza , in cot Ii doare ce cele scrise mai sus . Dupa cele spuse mai sus tutunul dauneaza , mai ales la o varsta frageda cum aveti voi . Eu am 17 ani si nu am fumat nici macar o singura data cu toate ca am stat langa prieteni de revelion , party , calatorii etc . Ideea este ca nu am devenit dependent . Va spus un lucru , cand o sa ajungeti mai mari o sa regretati .

     

    No Smoking please :(.


  2. Off Topic : Fac apel la toti care cred ca sfarsitul lumi va fi in 2012 . Nu mai credeti in astfel de prostii , sfarsitul va fi cand va vrea Dumnezeu voi traiti-va viata asa cum se cuvine ( Liniste si Pace ).

     

    On Topic : Guvernul a fost foarte slab in ultimi 5 ani , eu sper ca se va schimba in continuare .

     

    Jos Palaria !


  3. Sunt revoltat ca a fost ales tot Boc , dupa spusele de la televiziune este cel mai slab Prim Ministru din ultimi 10 ani . Insa decizia lui Basescu este una corecta in legatura cu partidul , mi se pare ceva corect sa aleaga un Prim Ministru tot de la el din Partid , nu de la alt partind.


  4. Dinamo este in criza , de asemenea era de asteptat ca o mare parte din jucatori sa plece . Greseala au facut-o atunci cand au semnat acele contracte , la marea majoritate a jucatorilor salariul este exagerat de mare si cred ca nu se merita.


  5. Si cu toate acestea Barack Obama este o fire calma , eu cred ca nu trebuie neaaparat sa fi scris in istorie , atat timp cat iti faci datoria catre Tara si respecti regulile asa cum fac si uni oameni de rand te numesti un "presedinte model" .

    Il consider un om care isi merita aceasta postura , un om la casa lui si un om care merita sa fie presedinte in continuare .


  6. In aceasta disputa dau dreptate lui Akim . Domnul Mircea Badea este doar un inganfat , face ce il taie capul si critica majoritatea politicienilor/vedetelor. Inteleg ca fiecare televiziune cu rating-ul sau, dar nici asemenea bataie de joc, eu consider ca singur se face de ras si din cate am observat pe la televizor , este probabil sa ramana fara acest job.

     

    Deci sunt Contra.


  7. Nick-ul tau: Lopez

    Nume: -

    Prenume:-

    Varsta: 16 ani

    Locatia: Brasov

    Jocul/rile Preferat(e): Counter Strike (( DeathRun , HNS )) | San Andreas (( mp )) etc.

    O scurta descriere despre tine: Prietenos & respectuos.

    De unde ai aflat de eGaming: Din intamplare.

     

    La nume si prenume nu am completat deoarece inca nu va cunosc prea bine si este mai bine sa raman putin mai "anonim" si salutari inca odata :)

×
×
  • Create New...