Jump to content

UzzyX

Members
  • Content Count

    217
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by UzzyX


  1. OFF:Da PauLyK,ziua lui Eminscu(asa cum ii zici tu) e pe 15 ianuarie nu pe 15 seprembrie.

    ON: Mihai Eminescu e cel mai mare poet al limbii romane,o persoana cu care Romania se poate mandri.


  2. @Don : Este e defectu' la RDS ... Astepti mult pana iti vine :)) mie mi s'a zis ca vine 1 saptamana si am stat dupa el 1 luna :) ehh fiecare are cate un defect :))

     

    Tu esti norocos,eu am asteptat 2 luni :)) si cred ca mai asteptam daca nu ma duceam la OPC.Oricum a meritat asteptarea.=))


  3. Momentan sunt 50% Pro si 50% Contra Basescu dar daca fac comparatia intre el si Geoana,prefer mai mult Basescu deoarece,cum a spus si Silan,Geoana era condus de multi comunisti,printre care si mogulii.

    Desi comportamentul lui Basescu in majoritatea situatiilor lasa de dorit cred ca se descurca din punct de vedere politic.In ultimii 5 ani nu prea a facut mai nimic dar poate ca in urmatorii 5 se va schimba.


  4. Politica din Romania e la pamant in momentul de fata.Toti sunt niste corupti,niste parsivi care se cearta pe putere( "ciolan") si se gandesc numai la ei sa isi faca vile,palate si sa aibe 7 masini in garaj si case peste tot prin tara insa nu se gandesc ca sunt multi romani care nu au nici ce sa manance pentru ziua de maine.

     

    In concluzie,nu sunt deloc de acord cu politica Romaniei si astept cu nerabdare o schimbare majora.

×
×
  • Create New...