Jump to content

l3moN

Members
  • Content Count

    889
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by l3moN


  1. GarryOldmanLMSignature18012011.png

     

    @Tigru69, incearca sa eviti cat poti acest topic,nu de alta, dar nu vreau sa te ofensez cumva in mod indirect avand in vedere ca esti unul dintre cei mai "buni" membrii ai eGaming-ului la Photoshop,mai bine lasa sa isi dea cu parerea cineva care stie cat de cat ce inseamna LQ. Eu sunt foarte slab pentru nivelul meu si de aia zic,sa nu cumva sa te trag in jos si pe tine, pentru ca ar fi mare pacat.

     

    Simteam si eu nevoia sa zic cateva pareri,insa nici eu nu stiu cat la suta din persoanele care fac cerere aici pe eGaming si bineinteles la care raspund eu ,poarta creatiile mele.


  2. Dragi membrii,cam toti de aici nu faceti decat sa ajungeti la concluzia ca: Ce a fost nu v-a mai fi,ba ca sharp orizont ba ca nu stiu ce. Bai oameni buni,asta e ca o minge care se invarte cand o impingi,ar fi culmea sa ai 15 ani la prima aparitie pe comunitate si sa stai inca vreo 3-4. Ganditi logic, ca dupa 1-2 ani normal ca omul isi schimba mentalitatea, ar zice: Bai hai ca deja o dau cu capu,am o varsta, maine-poimaine fac 18 ani,am alte treburi in viata,trebuie sa imi fac si eu un viitor nu sa stau sa ma distrug intr-o lume virtuala de unde pana la urma tragi concluzia ca intradevar mi-am pierdut ceva timp din viata pentru nici un castig. Deci ajungem la concluzia ca majoritatea playerilor vechi vor pleca,dar bineinteles ca in acelasi timp vor veni tinere talente. Deci nu va faceti iluzii cei vechi ca eGaming se duce in jos,pentru ca gresiti. Iar dintre membrii cei vechi raman doar cei care vor cate o functie in Staff si mi se pare si normal,isi castiga increderea si bineinteles ca in timp vor obtine ce vor,intradevar din cand in cand se mai fac greseli,sau probabil intentionari ,sa se dea cate o functie asa din aer la unii,dar ce sa facem, nimeni nu e perfect si nu veniti sa negati ca toate functiile au fost date cat de corect se poate ca nu aveti dreptate ,as putea da exemple foarte clare si stiu 100% ca am dreptate,dar nu o fac sa nu ii ofensez.Si bineinteles ca de aici iar apar certuri/probleme, iar mai pleaca 2,3. Oricum "This is life".

    Acuma ce sa zic,normal ca daca eGaming intr-o luna/doua ar veni cu o infatisare total diferita ar avea multe de castigat,ma refer la un Design nou (eGaming v3.0),absolut tot si chiar daca s-ar da Wipe la serverul de SA:MP in acelasi timp,eu garantez ca nici 20% din cei vechi nu se vor lasa ,pentru ca pana la urma curiozitatea a omorat pisica.

    Cei care vreti servere de WOW/ZM si altele,ia cumparati voi un HOST,puneti absolut totul din timp la punct,exact ca un plan de afaceri,trecetil pe numele eGaming si p/o/p.ulatil.Si nu cred eu ca XanTo nu il v-a Oficializa cat de bine trebuie pe comunitate,dar mi se pare si normal ca omul sa nu cumpere atatea hostari pentru ca unu stie sa dea din gura sa zica: Eu ma voi ocupa de tot,o sa aduc,o sa dreg si cand colo in 3,4 luni nu ai facut nimic,iar XanTo a pierdut iar.(Parerea mea,dar imi sustin parerea si stiu sigur ca e asa.)Daca nu ,astepti mult si bine ca lucrurile cu servere vor ramane asa,ca nu e chiar asa ieftin sa platesti pe luna un Host,domeniu etc...

    Asa ca terminati cu ce a fost,cu Sharp cu ce stiu eu ce,ca asa doar ii plictisiti pe XanTo si aSisTeNt.Puneti oameni buni mana la treaba daca sunteti asa buni pe cum va credeti unii,dar normal, voi vreti totul pus pe tava si voi doar atata astepti, sa primiti admine si ce stiu eu ce fara sa faceti prea multe.Asa si fratemeu daca il invat 2-3 functii e bun de admin pe C.s.


  3. Incearca sa nu mai scoti asa in evidenta acele efecte din fata,C4d-uri sau ce or fi alea,probabil tu le-ai facut. Textul e dragut dar ce e langa text e prea vizibil,nu cred ca arata asa bine....zic eu :)):D

    Ce ai tu pus la semnatura imi place si asta.


  4. Daca ai instalat PhotoShop pe partitia C: ,atunci sterge ceva din aceasta partitie,ceva ce nu iti mai trebuie. Apoi vino aici si spune daca merge.

    Erorile acestea din cate am inteles apar din cauza spatiului de pe partitia in care iti este instalat PhotoShop,sau din cauza lipsei de memorie RAM,probabil cand utilizai PhotoShop aveai si alte programe deschise care nu faceau decat sa ingreuneze calculatorul,mi-a aparut si mi-e odata eroarea asta, insa dupa ce am reinstalat programul a mers.

    Acuma depinde,oricum ce-a mai buna metoda e sa reinstalezi programul si sa mai stergi ceva de pe partitia in care ai instalat Photoshop.

     

    ///Normal acest topic ar fi trebuit sa il deschizi aici,pentru ca unde ai postat tu acum nu tine de probleme legate de Software,lasam sa vedem totusi daca reusesti sa remediezi proglema.


  5. Discutii despre Battle-uri ..fara off-topic.

     

     

    Ii stric creatia? Esti jalnic, daca ii "stric" creatia, dece a acceptat sa faca echipa cu mine cand putea face echipa cu alt designer? In al 2-lea rand eu am ceva timp de cand am parasit comunitate oficial, lucrurile sau mai schimbat, vedem in battle, iar tu ai grija ca dai suspend aiurea ( lDaRkAnGeL - suspend 1 an ca te-am facut ripper, jalnic nu? da timpu in urma cu 1 an, atunci sa vazut valoarea ta ).

     

    Esti rugat sa nu mai faci OFF-TOPIC. Acest Topic a fost facut special pentru discutii strict legate de evenimentul Battles 2vs2,alte lucruri nu ne intereseaza,ai acces la alte cai libere de comunicare cum ar fi Private Message,Skype etc., pe care le poti folosi cand vrei si cu cine vrei. De asemenea te rugam sa nu se mai repete limbajul pe care l-ai avut mai devreme,in caz contrar vom lua masuri.


  6. Font-ul folosit la creatia lui kenjia se numeste Miss Stanfort si il poti descarca de aici. .

    Daca nu mai ai alte intrebari specifica aici ca se poate inchide topic-ul, sau imi trimiti un PM.


  7. L3mon, nu cred ca se va mai tine nici o lectie, nu sunt interesati "elevii" . Dar daca vrei sa lucrezi in PS, click AICI

     

    Pai exmatriculati si voi elevii care nu se prezinta la ore :)) ,ca vor sa vina poate altii noi dornici de scoala =))

×
×
  • Create New...