Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Crefil

Suferinţă totală

Recommended Posts

502026-gol-wobay.jpg

 

Defensiva dinamoviştilor a fost penibilă ieri

 

 

 

Dinamo e aproape de finalul stagiului din Austria, dar are probleme mari la finalizare şi face greşeli copilăreşti în defensivă, iar timpul pînă la Supercupă e scurt.

Cu o săptămînă înainte de Supercupa cu CFR, Dinamo are ameţeli cînd atacă şi se sufocă pe faza defensivă. Ieri, contra campioanei Azerbaidjanului, Neftci Baku, roş-albii au impresionat doar la capitolul posesie.

Mingea curge uşor pînă la 30 de metri de poarta adversă, dar acolo intervine scurtcircuitul. Issa Ba şi Boubacar au fost buni doar la recuperări, tacklinguri şi pase nu mai mult de zece metri.

Sarcina ultimei pase cade mereu pe Cătălin Munteanu, iar dacă el prinde o zi mai proastă, atacanţii trebuie să-şi construiască singuri fazele. Singurul capabil să scoată oameni din joc şi să aducă un pic de fantezie e Cosmin Matei, dar el momentan nu se află în planul primului "11" al lui Bonetti.

Greşeli copilăreşti în apărare

În modulul 4-3-3, Dinamo ţine mult de minge. Şi aseară a avut posesie, dar nu a generat pericol pentru poarta adversă decît în două rînduri, iar atunci au greşit azerii. Dănciulescu (30) a şutat de la 16 metri după o minge recuperată de Munteanu, iar Issa Ba (42) n-a ajuns la o centrare bună a lui Alexe. În schimb, Neftci a avut trei mari ocazii pe contraatac, fructificînd fiecare eroare a "cîinilor". Golul din minutul 34 a fost hilar: lovitură liberă de la 20 de metri lateral dreapta, centrare şi şut fără speranţe pentru Bălgrădean din cauza unei ieşiri greşite la ofsaid!

"Cîinii" au continuat în aceeaşi notă şi în partea a doua. Pase multe şi degeaba. Iar cum la azeri nu a greşit nimeni, ocaziile nu au apărut. În schimb Wobay a fructificat încă o eroare în apărare, cînd Boubacar a trimis prea încet mingea spre Naumovski, africanul driblîndu-l pe Kiko şi împingînd uşor mingea în poartă.

"N-am arătat mare lucru, trebuie să ne îmbunătăţim jocul în noul sistem, unii nu l-au asimilat, mai e de muncă" (Srgian Luchin, fundaş Dinamo)

"Criticile le voi face în vestiar. Clubul lucrează la nişte transferuri, sper să şi sosească. Trebuie să muncim mai mult, să îmbunătăţim ceea ce facem la antrenamente" (Dario Bonetti, antrenor Dinamo)

"O să mai vorbim de alte veniri la Dinamo doar dacă antrenorul ne spune despre ce posturi ar fi vorba şi dacă schimbările de registru tactic necesită aceste tranzacţii" (Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo)

Dinamo - Neftci Baku 0-2

Au marcat: Mitreski (34), Wobay (49)

Dinamo: Bălgrădean (Naumovski, 46) - L. Rus, D. Grigore, Luchin (Scutaru, 67), Pulhac (Muşat, 62) - Boubacar, C. Munteanu, Issa Ba (Curtean, 57) - Dănciulescu (Ţucudean, 57), M. Niculae (C. Matei, 57), Alexe

ALTE ŞTIRI DESPRE MECI:

Debutează Koulibaly

Paul Koulibaly a făcut ieri pentru prima dată de cînd a ajuns în Austria antrenament normal cu echipa. Burkinabezul de 26 de ani nu mai resimte dureri musculare şi ar putea debuta azi, contra lui Kuban Krasnodar. Dario Bonetti ar dori să-l vadă la joc în cazul în care doctorii vor considera că africanul nu riscă o accidentare mai gravă.Doar 9.000 de bilete vîndute

 

Fanii dinamovişti nu s-au omorît cu firea să achiziţioneze tichete la amicalul de lux cu Barcelona. Preţurile sînt destul de piperate, iar dinamoviştii susţin că "e şi perioadă de concedii, mulţi fani de-ai noştri sînt plecaţi în vacanţe". Pînă aseară se vînduseră aproape 9.000 de bilete din cele 52.000, însă organizatorii şi roş-albii nu-şi fac probleme că va rămîne vreun tichet nevîndut. Pentru amicalul din 8 august, de la Goteborg, dintre Barca şi Man United, toate cele 48.000 de bilete s-au epuizat într-o zi!

 

Azi, duel cu Dan Petrescu

Dinamoviştii şi-au anulat partida de verificare în compania arabilor de la Al Ahly Jeddah şi au hotărît ca ultimul test al turneului din Austria să fie în compania lui Kuban Krasnodar, echipă antrenată de Dan Petrescul. "Cîinii" se vor duela azi, de la ora 14:00, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la Dolce Sport cu Gigel Bucur şi Daniel Niculae, ultimul semnînd cu ruşii în această săptămînă.

Inbox:

- Dinamoviştii s-au întîlnit aseară cu Julius Wobay, fostul jucător al Universităţii Craiova. Wobay a avut cîteva clinciuri cu Issa Ba, cei doi faultîndu-se reciproc pe durata meciului.

- Şapte dintre titularii de aseară, printre care şi veteranii Niculae, Dănciulescu, Pulhac şi Cătălin Munteanu, vor reveni în această seară în ţară. Restul lotului va ajunge mîine.

 

 

Sursa: Gsp.Ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...