Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

StrOmBerG

Un atacant mai tare ca Anelka a fost DAT AFARA din Romania si are IGNORE in nationala! Golurile FABULOASE ii aduc un transfer NEBUN! VIDEO senzational

Recommended Posts

Β 

In Romania, nimeni n-a ma avut nevoie de el! A plecat sa fie vedeta intr-o tara care cheltuieste zeci de milioane de euro pe supervedete din fotbal!

un-atacant-de-20-de-mil-de-euro-a-fost-dat-afara-din-romania-si-are-ignore-in-nationala-da-goluri-absolut_size1.jpg Cristi Danalache a iesit campion cu Unirea Urziceni, in 2009, apoi Petrescu i-a spus ca poate sa plece dupa ce l-a lasat sa joace in Champions League! A trecut pe la Al-Ettifaq, in Arabia Saudita, si Bnei Saknin, in Israel, iar in 2011 a ajuns in China, la Jiangsu Sainty.

Β 

Aici a avut doua sezoane de senzatie. A inscris de 26 de ori in 47 de meciuri, iar presa din China cere sa i se obtina urgent cetatenia pentru a putea juca in nationala!

Β 

Danalache e dinamita! A marcat de 5 ori in ultimele 3 meciuri si e zeu la echipa lui! A ajuns golgeter in liga unde Anelka, Barrios si Conca au contracte de zeci de milioane de euro! In partida cu Guangzhou R&F a dat golul campionatului cu o foarfeca senzationala!

sursa: sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu e primul exemplu de a acest fel.

Sunt multi care n-au fost acceptati in campionatul roman iar in celelalte dadeau tot ce aveau mai bun. Pacat, asa a fost mereu, n-au stiut sa exploateze adevaratele talente.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asa se intampla mereu in Romania, nu stim sa pretuim adevaratele talente.

Danalache este un atacant excelent, dar daca la romani nu le pasa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asa,e in romania se duc in alta parte sa joace fotbal...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bai dar totusi ce putem compara Anelka cu .. . Sa fim seriosi a avut un sezon foarte bun dar sa nu comparam performatele lui Anelka si nu se compara performantele din campionatul din China cu cel din Anglia Germania Franta Italia etc. Hai sa o recunoastem TERIBIL campionatu din China e unul slab..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...