Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

LeiTo

Rivalii de la Dinamo rad de stelişti: "A bătut-o Chiajna pe Barcelona"

Recommended Posts

533900-rkx5901.jpg

 

Dinamoviştii n-au ratat ocazia de a-i ironiza pe stelişti după eliminarea din Cupă, contra Chiajnei, la penalty-uri. Ionuţ Negoiţă rîde de rivali făcînd aluzie la o declaraţie "arogantă" a lui Gigi Becali.

 

 

"Steaua e ca Barcelona, nu poate fi învinsă. Domină toate adversarele. Măcar Barcelona se mai bate cu Atletico sau Real, noi nu mai avem cu cine", spunea de curînd Gigi Becali.

 

Afirmaţia patronului stelist a fost luată în rîs de Ionuţ Negoiţă, unul dintre acţionarii de la Dinamo.

 

 

"Barcelona a luat bătaie de la Chiajna, nu ştiu cum s-a întîmplat. Ca să fii eliminată, e grav. Acea echipă spectaculoasă, să pierzi aşa cu o echipă precum Chiajna...

 

Eu am mai spus-o, Steaua nu e aşa cum spun mulţi. E o echipă care a prins o perioadă bună, dar va veni şi vremea cînd vor pica", a spus Ionuţ Negoiţă la GSP TV.

 

Sursa: www.gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poi asa este :)) "Barcelona de Romania" a luat bataie de la Chiajna,chiar daca a fost la penalty :)) oricum astia de la steaua sunt prea increzuti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar daca au jucat cu rezervele si cum a spus Becali printr-o declaratie ''Pe mine cupa nu ma intereseaza'', totusi, nu cred ca un trofeu in plus le-ar fi stricat reputatia. In ceea ce ii priveste pe Tanase, respectiv Chipciu, aroganta s-a vazut prin prisma executarii penalty-urilor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

N-a fost chiar asa, Chiajna a stat destul de bine in teren, s-a aparat tot meciul, nu s-au desfacut, in +, nu consider ca Steaua a jucat cu rezervele, eu pe Tibi Balan il vad un fotbalist bun, care poate fi titular fara probleme. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...