Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Dragomir îl desfiinţează pe Bonetti

Recommended Posts

"Dacă eram la Dinamo, îl ţineam în funcţie ca să îl fac de râs!"

 

bonetti.jpg?width=610

 

 

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a continuat să-l critice pe antrenorul Dario Bonetti, afirmând, marţi, că, dacă s-ar fi aflat la conducerea clubului Dinamo, l-ar fi ţinut pe tehnicianul italian în funcţie doar ca să îl facă de râs.

 

"Când ai o tactică dintr-asta nenorocită, să stai cu fundul în poartă, nu e bine. Eu sunt echidistant. Când e de criticat, critic, când e de lăudat, laud. De asta spun, cu o a altă tactică Dinamo putea obţine mai mult în faţa Stelei. Ori că primeşti cinci goluri, ori că primeşti trei, e acelaşi lucru, dar joci fotbal. Cine e Bonetti? El a venit să îşi facă o carte de vizită în România. Măcar să fi antrenat şi el prin Divizia B în Italia. Eu dacă eram conducător de club îl ţineam la echipă pe Bonetti. Vă spun cinstit, îl ţineam, îl ţineam să îl fac de râs", a spus Dragomir, care cu o zi înainte afirmase că "Bonetti nu e antrenor de Dinamo".

 

Oficialul LPF s-a arătat dezamăgit de prestaţia brigăzii de arbitri condusă de Alexandre Boucaut la meciul Steaua - Dinamo. "A fost un derbi cu un arbitraj idiot. Nu mă aşteptam la un arbitraj prost. Oricum, ăsta nu a fost arbitraj prost, ci un arbitraj foarte prost", a explicat preşedintele Ligii.

 

Dragomir este de părere că Steaua a tranşat în proporţie destul de mare lupta pentru titlu din acest sezon, precizând că singurele echipe care i-ar putea pune probleme sunt Astra Giurgiu şi CFR Cluj. "Campionatul e aproape jucat, poate Astra să facă ceva. Pentru că dacă Astra mai face rost de unul-doi jucători o să fie deranj mare şi pentru Steaua, o să vedeţi. Şi nu neglijez pe CFR Cluj în lupta asta", a adăugat Dumitru Dragomir.

 

Preşedintele LPF a rămas impresionat de evoluţia jucătorului echipei Astra Giurgiu, Fwayo Tembo, pe care l-a comparat cu atacantul formaţiei Atletico Madrid, Radamel Falcao. "Tembo ăsta cum a aterizat el în România? Dacă ar pune mâna o echipă mare pe el sau să aibă doi trei jucători lângă el, ar fi extraordinar. Joacă exact ca vârful de la Atletico Madrid, ca Falcao. Ce forţă are în picioare când pleacă de pe loc, e ceva... La golul doi din meciul cu Rapid a zvâcnit senzaţional. De mult nu am văzut aşa ceva. Tembo e un jucător de explozie. Să îl ia repede Ioan Niculae şi cu Dinu Vamă (n.r. - Dinu Gheorghe), pentru că se face jucător de zeci de milioane. Ştiu că are un picior mai scurt, de asta cred că şi joacă aşa de bine. Garrincha era la fel. Păi să-l fi avut Tembo pe Dobrin lângă el... Sau să îl aibă pe Sânmărtean lângă el în teren. L-am lăudat pe Traore, dar Tembo ăsta e peste Traore. Dacă s-ar duce la Steaua, îl face Steaua de 20 de milioane de euro", a spus Dragomir.

 

Sursa: prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...