Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Explozie Stelară

Recommended Posts

Reghecampf a făcut minuni: un milion de euro pentru fiecare dintre "magnificii" roş-albaştrilor

 

steaua.jpg?width=610

 

 

Steaua se află în cea mai bună perioadă din ultimii ani, Laurenţiu Reghecampf reuşind să îşi ducă echipa pe locul unu, atât în campionat, cât şi în cupele euroepene.

 

Aşa cum s-a întâmplat şi cu fotbaliştii de la Chiajna, a căror cotă a explodat după returul de "vis" sub comanda tehnicianului "neamţ", şi steliştii promit să aducă mulţi bani în banca clubului din Ghencea. În acest moment "11" de bază al roş-albaştrilor valorează mai mult decât loturile marilor rivale Dinamo şi Rapid.

 

4 jucători, 4 milioane în plus!

 

Chiricheş, Pinitilii, Rusescu şi Adi Popa sunt fotbaliştii care, de la venirea lui Reghecampf, au făcut cele mai importante salturi din punct de vedere al cotei de piaţă, potrivit transfermarkt.de. Practic, în câteva luni, "magnificii" Stelei pot fi vânduţi cu un profit de patru milioane.

 

Chiricheş - 2,4 milioane de euro - 5 milioane de euro. Cu siguranţă, cel mai bun produs de export al României în ultimii ani, fundaşul Stelei a ajuns în atenţia marilor echipe din Vest. S-a scris de interesul lui Chelsea, Milan, Lyon sau Barcelona pentru internaţionalul din Ghencea, însă preţul prohibitiv cerut de patron - 8-10 milioane de euro - i-a făcut pe oficialii respectivelor grupări să se gândească suplimentar înainte de a îl achiziţiona pe fotbalistul născut în Bacău.

 

Rusescu - 2,4 milioane de eruo - 3 milioane de euro. Golgheterul Ligii 1, cu 11 reuşite, se află în cea mai bună formă a carierei. Chiar dacă uneori pare apatic, vârful din Ghencea este un jucător special, cu un excelent simţ al porţii. Înscrie din poziţii "neconvenţionale" şi joacă excelent în condiţii de presiune: multe dintre golurile înscrise de fostul atacant al Unirii au fost decisive şi, mai mult, au fost reuşite contra unor echipe puternice.

 

Adi Popa - 550.000 de euro - 900.000 de euro. Creşterea cotei se datorează în primul rând trecerii de la o echipă de mâna a doua la cel mai titrat club al României. Chiar dacă nu s-a impus încă drept un titular incontestabil - ar fi şi greu, având în vedere că este pe acelaşi post cu Alex Chipciu -, "motoreta" a impresionat cu viteza sa şi disponibilitatea pe care o are pentru efort. Este una dintre primele variante ale lui Reghecampf pentru modificările din repriza secundă şi a demonstrat că îşi poate destabiliza, prin calităţile pe care le posedă, cei mai mulţi dintre adversari. În ultimele meciuri a intrat într-un con de umbră ; probabil şi din cauza faptului că îşi doreşte prea mult să demonstreze ce poate , dar, per total, oficialii din Ghencea pot fi mai mult decât mulţumiţi de randamentul fotbalistului venit de la Chiajna.

 

Pintilii - 1 milion de euro - 1,3 milioane de euro. Alături de Bourceanu, formează cel mai puternic cuplu de mijlocaşi centrali din istoria recentă a Ligii 1. De altfel, cei doi au devenit titulari indiscutabili şi la naţionala lui Piţurcă. Singura carenţă a fostului jucător al Pandurilor este reprezentată de faptul că nu rezistă, deocamdată, la ritmul infernal de la Steaua, Reghecampf fiind nevoit în mai multe rânduri să îl odihnească. Chiar şi aşa, consistenţa şi constanţa evoluţiilor sale îl fac să fie unul dintre cei mai importanţi jucători ai roş-albaştrilor.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...