Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

deW.com

Savages(2012)

Recommended Posts

-Poster : MV5BMTk0ODIyNDAyMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTQ5Nzg3Nw@@._V1._SY317_.jpg

-Regia / Autori : Oliver Stone,Shane Salerno,Don Winslow.

-Roluri / Actori : Aaron Taylor-Johnson,Taylor Kitsch,Blake Lively,John Travolta,Benicico del Toro.

-Gen : Actiune / Thriller / Drama

-Data lansarii : 6 iulie 2012

-Scurta Prezentare : Doi intreprinzatori din Laguna Beach,Ben,un pacifist in rait si Chon,un fost soldat in Irak si Afganistan au o afacere foarte profitabila,cultiva cea mai buna marijuana din lume.Cei doi mai au ceva in comun,sunt indragostiti de frumoasa Ophelia,o tanara care ajunge sa ii iubeasca pe amandoi la fel in acelasi timp.Trio-ul duce o viata de vis in sudul Californiei pana cand cartelul mexican Baja decide sa intre in afacerile lor si sa le impuna un parteneriat.

Cartelul o rapeste pe Ophelia si cere o rascumparare destul de mare pentru Ben si Chon,actiunea filmului transformandu-se intr-un razboi modern in toata regula intre cei doi si cartelul mexican.

-Sursa : www.IMDB.com www.Cinemarx.ro

-Trailer :

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte bun filmul il recomand !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tema narcotica, la mare cautare in Savages, e impinsa pana la nivel lexical. Baietii au un joint-venture si ajung la un high-jacking. Totul intr-o atmosfera din ce in ce mai stoned semnata Oliver Stone. Dupa ce am vazut atatea filme slabe facute de regizori premiati si laudati, nu ma mira ca si Oliver Stone sa vina cu aceasta prostioara,al carei scenariu scartaie ingrozitor iar ideea nu incanta cu nimic. In comparatie cu Platoon, Wallstreet sau chiar UTurn, Savages e ca un balon firav de sapun care se sparge imediat. Filmul e lung si anost, in afara de cateva scene de violenta exacerbata, nu incanta cu nimic, jocul personajelor e slab de tot, deznodamantul penibil, deci un film slab pentru cine are cat de cat pretentii. Pentru cine e amator de putina violenta si un fir narativ usor de urmarit, poate fi OK.

Share this post


Link to post
Share on other sites

chiar nu am vazut acest film,am sa ma uit la el azi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...