Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Ros-albastrii nu folosesc substante interzise

Recommended Posts

anad-interior.jpg

 

FC Steaua Bucuresti face public raspunsul oficial al Agentiei Nationale Anti-Doping cu privire la testele efectuate de catre jucatorii nostri in datele de 10 octombrie si 4 noiembrie, cand au fost recoltate atat probe de urina, cat si de sange, de la un total de 12 fotbalisti.

 

 

Jucatorii Stelei testati in cele doua randuri au fost: Raul Rusescu, Andrei Prepelita, Stefan Nikolic, Novak Martinovic, Paul Pirvulescu, Tiberiu Balan, Razvan Stanca si Lucian Filip (10 octombrie), respectiv Raul Rusescu, Vlad Chiriches, Adrian Popa si Andrei Prepelita (4 noiembrie - dupa meciul cu Dinamo, castigat cu 3-1 de catre Steaua).

 

Mai jos puteti vedea raspunsul oficial al ANAD:

 

"Urmare solicitarii dumneavoastra inregistrata la sediul ANAD sub numarul 9975/22.11.2012 va informam ca rezultatele analitice ale celor 12 probe de urina si 5 de sange recoltate de la sportivii legitimati la clubul dumneavoastra, in datele de 10.10.2012, respectiv 04.11.2012, sunt NEGATIVE".

 

Astfel, Agentia Nationala Anti-Doping ne-a comunicat clar faptul ca jucatorii Stelei nu s-au dopat, motiv pentru care avem incredere in faptul ca discutiile cu privire la acest subiect in presa din Romania vor inceta.

 

Sursa: http://www.steauafc.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce oameni deja au inceput sa creada ca daca Steaua joaca bine folosesc si substante interzise ?:))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probabil au facut unele echipe reclamatie ca acele " ceauri" pe care le consuma jucatorii Stelei in timpul meciului, ar fi substante interzise care le ofera energie. Probabil acum se va face haz pe acele pungi, pentru ca nu au ce sa mai reclame, rezultatele fiind negative.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Era normal sa apara invidia datorita starii fizice a jucatorilor .. Si Steaua cand nu era in top comenta de celelalte :) .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...