Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RaduReleu

Complexul Mediaş » Bat de două ori Braga în Ligă, dar nu pot trece de gaşca "Profesorului" de aproape 4 ani

Recommended Posts

541106-diogo-valente.jpg

 

 

 

Clujenii au ajuns la a şaptea partidă fără victorie împotriva elevilor lui Pustai

 

Cu gîndul la reprezentaţia de pe "Teatrul Viselor", Paulo Sergio şi-a odihnit vedetele aseară. Gaz - CFR a început alert. Astafei n-a ajuns la centrarea lui Llullaku (4), iar Hora a tras din unghi în Pleşca (6). Apoi, fotbalul a rămas suspendat în duelurile la înălţime dintre Bjelanovici şi Markovici. Gazdele şi-au continuat greva cu alte mijloace: pase imprecise, interes zero pentru atac. În aceste condiţii, efortul lui Aguirregaray în banda dreaptă a părut aproape supraomenesc. Golul oaspeţilor a venit firesc. Godemeche a centrat perfect pentru Valente, care a reluat cu capul din mijlocul careului medieşean (36). La 0-1, gazdele au început să joace, dar fără ocazii clare pînă la pauză.

 

 

Eric s-a trezit după pauză cu o pasă excelentă pentru Breeveld. Şutul ultimului a testat reflexele lui Stăncioiu (51). Portarul n-a mai putut interveni 7 minute mai tîrziu, cînd Llullaku l-a învins cu un şut în forţă (58). Sergio l-a băgat pe Bastos, Trtovac a scos de pe linia porţii reluarea lui Hora, după o fază creată de brazilian (59). Antrenorul campioanei a supralicitat cu Rui Pedro (68) şi apoi cu Kapetanos, dar fără efect pe tabelă.

 

 

"Păcat că n-am cîştigat, am irosit o şansă mare azi. În retur vom redeveni echipa care băga în sperieţi granzii campionatului"

Eric de Oliveira, mijlocaş Gaz Metan

 

"Avem probleme financiare, e foarte dificil să antrenezi jucători supăraţi. Eu sînt patriot în fiecare zi, nu doar azi, că am purtat o eşarfă tricoloră"

Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

 

"Ne-a lipsit prospeţimea, dar şi aşa ar fi trebuit să cîştigăm. Eu nu sînt fericit niciodată cu remiza. Deja ne gîndim la Manchester!"

Paulo Sergio, antrenor CFR

 

"Ar fi trebuit să ne impunem lejer aici, din păcate am făcut iar un pas fals"

Ionuţ Rada, fundaş CFR

 

Manchester United - CFR Cluj se va juca miercuri, de la 21:45, pe Digisport 1.

 

 

 

Sursa: gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...