Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] ArcheAge

Recommended Posts

24b6jw1.jpg

 

ArcheAge este un MMOG gratuit, dezvoltat de XLgames, care va intra in faza open beta in viitorul apropiat. Chiar daca in prima faza jocul va fi lansat in Asia, este de asteptat ca ArcheAge sa ajunga in SUA si Europa destul de repede. Toti jucatorii vor incepe pe unul dintre cele doua continente, Nuia sau Harihara, avand de ales dintre cele patru rase disponibile: Nuia si Elfi, pe continentul Nuia, Hariharans si Ferres pe continentul Hariharans.

 

ArcheAge va avea un sistem interesant de creare a claselor, gamerii avand posibilitatea de a alege 3 dintre cele 10 abilitati disponibile. Fiecare abilitate simbolizeaza cateun zeu si o putere, combinarea celor 3 dand nastere la 120 de clase unice. Cele 10 abilitati sunt: combat, conjury, fortification, will, death, wild, magic, assassination, artistry si devotion.

 

Dezvoltatorii mai promit un sistem prin care jucatorii pot contrui case sau cladiri publice, precum si batalii navale cu vase contruite dupa bunul plac. ArcheAge este dezvoltat cu ajutorul motorului grafic CryENGINE 3 al celor de la Crytek.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...