Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Piţurcă explică de ce Rusescu n-are loc la naţională

Recommended Posts

Victor Piţurcă a vorbit fără perdea despre neconvocarea lui Raul Rusescu la ultimul meci al naţionalei, amicalul cu Belgia.

 

piturca.jpg?width=610

 

 

 

În ciuda formei şi a faptului că este golgheterul Ligii I, selecţionerul susţine că Rusescu nu se potriveşte pe stilul echipei naţionale. Piţurcă susţine că România are un joc bazat pe viteză, pe contraatac şi pe surprinderea adversarului, iar Rusescu nu are calităţile necesare pentru a fi integrat într-un asemenea sistem.

 

"Rusescu? Eu fac selecţia în funcţie de valoarea jucătorilor, forma lor şi de ceea ce avem nevoie noi la echipa naţională. În plus, fac selecţia în funcţie de cine am eu încredere. Eu nu am nimic cu Rusescu, eu îl apreciez şi am vrut să-l iau la Craiova. Dar la naţională pe postul lui sunt nişte jucători cu calităţi. Jocul nostru se bazează pe viteză, pe contraatac, pe surprinderea adversarului. Rusescu are o mare problemă, n-are viteză. Ce-aş putea avea eu cu Rusescu, care este şi un băiat cu caracter? Când l-am chemat eu la naţională, a avut o perioadă foarte bună. Cu Estonia, voiam să încep cu el. La antremanentele tactice, el a fost în echipa probabilă. Dar el n-a convins, a fost o diferenţă mare între el şi Grozav şi l-a preferat pe Grozav. Sunt jucători cu calităţi diferite. Eu vreau ca Rusescu să marcheze la echipa naţională, cine vrea mai mult ca mine să se califice echipa naţională", a declarat Victor Piţurcă.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raul Rusescu este unul dintre cei mai buni atacanti din Liga 1 dar problema la el este viteza care este esentiala pentru un atacant dar in rest Raul este un atacant excelent .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...