Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Becali a dezvăluit ţintele pentru iarnă

Recommended Posts

Doi jucători ai Rapidului, pe lista roş-albaştrilor: "Unul dintre ei va avea clauze speciale dacă vine! Aici suntem la Steaua, nu în Giuleşti"

 

rapid.jpg?width=610

 

Steaua s-a calificat în primăvara europeană, realizând un număr record de puncte în grupele Europa League, iar în Liga 1 se află detaşat pe primul loc.

 

Gigi Becali a dezvăluit cât încasează Steaua pentru fiecare meci pe care echipa sa îl va desfăşura de acum încolo în Europa League. Finanţatorul roş-albaştrilor a spus că în urma prestaţiilor din acest sezon, a decis să-i mărească salariul lui Raul Rusescu de la 8 la 10 mii de euro pe lună.

 

"Orice meci jucat în Europa League înseamnă 2-2,5 milioane de euro. Rusescu a primit o mărire de la 8 la 10 mii de euro pe lună. Eu nu ştiam, managerul mi-a zis asta. Nu e nimeni care să ia mai mult de 10 mii pe lună la Steaua." a spus Gigi Becali.

 

Becali a vorbit şi despre transferurile pe care încearcă să le facă în această iarnă, arătându-se interesat de doi jucători ai Rapidului. Însă pentru aducerea lui Rui Duarte pregăteşte un contract ce are prevăzute clauze speciale.

 

"L-am luat pe Iancu, e Maxim care îmi place, Rui Duarte şi Bozovic. Pe Rui Duarte poţi să faci un contract pe un an cu nişte clauze clare, 5 mii amendă dacă întârzie, o mie pentru fiecare oră, că aici suntem la Steaua, nu în Giuleşti." a mai spus Becali.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da , am auzit la ce sa gandit el sa cumpere de la Rapid , mi se par niste jucatorii de baza mai ales Rui duarte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca il ia pe Bozovic si Rui Duarte si-a bazat defensiva , doar problemele de comportament s-ar putea sa il lase cu niste bani in - , dar am auzit ca va fi o taxa.

 

Maxim la fel , un super jucator la ce varsta are si ce experienta , are nevoie de un club ca Steaua insa si Steaua are nevoie de el.

 

Sa vedem ce vor demonstra.

 

P.S => Despre Iancu inca nu stiu nimic , nu prea m-am uitat la meciurile Viitorului.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...