Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lykke

Badea: "În ultima lună am băgat 500.000€ la Dinamo! Dacă nu cumpăram baza de la Săftica eram cu salariile în avans"

Recommended Posts

544295-523778-rk-1006-nicolae-badea-interviu.jpg

 

Acţionarul dinamovist Nicolae Badea a vorbit la Fanatik Show, pe Digisport, despre situaţia financiară a clubului şi investiţiile care s-au făcut la echipa roş-albă.

 

"Sînt probleme cu banii la cei care lucreaza pe salarii mult mai mici decît în sport. Din ce ştiu eu, clubul a achitat o lună şi jumătate din salarii, ieri şi azi, în perioada următoare vor mai fi achitate şi alte drepturi financiare. Asta înseamnă că la unii mai sînt două luni, la alţii una, la alţii mai puţin, e vorba şi de Dinamo 2, juniori, antrenori, personalul de la echipa secundă... Ăsta e doar vîrful aisbergului. Activitatea competiţională trebuie să fie susţinută peste tot.

 

Dacă nu am fi cumpărat Săftica în vară, cu 1.800.000 de euro, am fi fost cu salariile în avans. Proprietarul n-a fost interesat decît să o vîndă, nu să o închirieze. Jucăm pe Naţional Arena cu costuri de 50.000 de euro şi încasări de 20.000. Jucătorii lui Dinamo au răspuns solidar cu situaţia clubului, aşa cum şi noi am fost cu ei.

 

În ultima lună putem vorbi de o cifră care se apropie de 500.000 de euro pe care i-am băgat personal la Dinamo", a declarat Badea.

 

SURSA: WWW.GSP.RO

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar asa e Nicolae Badea a bagat o suma foarte mare in Dinamo si ceilalti actionari cum ar fi Dragos Savulescu nici nu se intereseaza de acest club

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...