Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lykke

Dragomir îl sfătuieşte pe Reghe » Ce atacant propune şeful Ligii la Steaua

Recommended Posts

545335-dragomir.jpg               


                          Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a vorbit despre transferurile pe care le plănuieşte Steaua în această iarnă, sfătuindu-l pe Alexandru Maxim să accepte oferta "roş-albaştrilor". În plus, şeful Ligii le-a şi recomandat un atacant, post pe care Laurenţiu Reghecampf vrea să aducă întăriri.


 

 

"Wesley nu cred că vine la Steaua. După părerea mea, dacă vor un vîrf, propun să îl ia pe Pena de la Galaţi. Dacă eu eram manager la Steaua, pe Pena l-aş fi luat. Deci, pentru retur, eu l-aş fi luat pe Maxim şi un vîrf de atac, atît, nici un fundaş dreapta, nimic", a declarat, marţi, oficialul Ligii. 

 

"Steaua, nu Standard"

Dragomir este de părere că fotbalistul formaţiei Pandurii Tg. Jiu Alexandru Maxim, care ezită să semneze un contract cu Steaua, ar trebui să se transfere la gruparea roş-albastră şi nu la Sandard Liege, unde este dorit de antrenorul Mircea Rednic. "Eu zic că mai bine să se ducă la Steaua. Dacă ar fi băiatul meu i-aş spune să meargă la Steaua şi să pună o clauză că poate pleca după cel puţin doi ani acolo. Normal, dacă ai personalitate, poţi refuza Steaua. 

 

E viaţa lui, face ce vrea, dar eu îi recomand să treacă la tratative cu Steaua. Nu o fi mulţumit de salariu, dar Becali e larg la pungă şi poate să îl înţeleagă. Dar să nu fugă de Steaua, să se ducă la Steaua dacă vrea să facă măcar puţină carieră. Pentru că impresarii din asta trăiesc. Din comision, care cu cât e mai mare cu atît mai bine pentru ei", a menţionat Dumitru Dragomir.

 

SURSA: WWW.GSP.RO

                                                                                                                                                                                                                                                            

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar fi bine ca Maxim sa accepte oferta "ros-albastrilor" pentru sunt cea mai buna echipa din acest an.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...