Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Steaua l-a ratat pe Chima, dar declanşează asaltul pentru o "perlă"

Recommended Posts

Cei doi atacanţi de clasă doriţi în Ghencea: unul e 'ochit' de United

 

cornelius-chiriches-bif3505.jpg?width=61

 

După ce au încercat să-l ia pe Chima de la Molde, roş-albaştrii râvnesc acum la Cornelius, golgheterul lui FC Copenhaga.


Steliştii îl au în vizor şi pe Nikola Djurdjic de la Helsinborgs

Steliştii s-au îndrăgostit de adversarii pe care i-au întâlnit în grupa E din actualul sezon al Europa League. Conducătorii clubului roş-albastru s-au interesat mai întâi de preţul lui Daniel Chima Chukwu, atacantul de culoare de la Molde, iar acum râvnesc la Andreas Cornelius, vedeta celor de la FC Copenhaga.

Cum Chima de la Molde e prea scump, ProSport dezvăluind săptămâna trecută că norvegienii solicită două milioane de euro, roş-albaştrii s-au orientat către alte piste. "Oricum, Rocha nu pleacă până nu vine un alt atacant", spunea şi Becali. Şi cum alt fotbalist pe acelaşi profil e dificil de găsit, roş-albaştrii inspectează piaţa din nordul Europei, acolo unde salariile nu sunt aşa generoase.

E cotat la 200.000 euro de transfermarkt!
Unul dintre jucătorii care se găsesc pe lista clubului din Ghencea este Andreas Cornelius, fotbalist care evoluează la FC Copenhaga. În vârstă de 19 ani, jucătorul danez a marcat 15 goluri pentru formaţia nordică, iar suma de transfer pare cam piperată. "Nordicii cer în jur de 2,5 milioane pe el, însă există şi varianta unui împrumut... Oricum, el are şi oferte din Bundesliga şi vom vedea zilele următoare dacă există vreo şansă să vină în Ghencea", au dezvăluit surse roş-albastre.

Foarte ciudat, site-ul transfermarkt.de îl cotează doar la 200.000 de euro pe Cornelius! Însă despre atacantul danez s-a scris că e monitorizat de Manchester United. Chiar Ole Gunnar Solskjaer a declarat despre Cornelius că ar putea juca pe "Old Trafford". "Are viteză, are tehnică şi e bun în duelurile aeriene. Poate ajunge oriunde îşi doreşte cu asemenea calităţi," a precizat antrenorul lui Molde, în septembrie, după ce echipa sa a pierdut cu 2-1 în faţa celor de la FC Copenhaga, unul dintre goluri fiind marcat chiar de Cornelius.

Alt fotbalist pentru care există interes din partea steliştilor este Nikola Djurdjic. Atacantul sârb evoluează pentru FC Helsingborgs, formaţie pentru care a marcat în acest sezon 31 de goluri. Suedezii solicită în jur de 1,3 milioane de euro în schimbul atacantului, însă salariul pe care îl vrea fotbalistul de 26 de ani este destul de mare, raportat la plafonul impus de Gigi Becali la Steaua. "Djurdjic cere aproximativ 350.000 de euro anual, iar la Steaua nu va putea primi niciodată atât. A început să fie o problemă pentru noi aducerea unui vârf bun, pentru că se solicită şi un salariu pe măsură", au mai dezvăluit aceleaşi surse.

Din câte se pare, Steaua are concurenţă serioasă pentru Djurdjic, SpVgg Greuther Fürth, grupare care se află pe locul 18 în Bundesliga,
înaintând deja o ofertă mai avantajoasă.


31 de goluri a marcat Nikola Djurdjic pentru Helsingborgs, în acest sezon, în toate competiţiile

15 goluri a înscris Andreas Cornelius pentru FC Copenhaga, în acest sezon, în toate competiţiile

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cornelius asta in afara de un bun joc de cap si forta pe mine sincer nu prea m-a impresionat. Eu consider ca un atacant trebuie sa aiba o tehnica buna, cum are Rusescu si un instinct de marcator. Eu cred ca Stelei ii lipseste un al doilea Rusescu. Daca ar putea sa-l cloneze ar fii perfect.

 

Sarbul acela de la Helsinborgs, are niste cifre interesante, insa la 350.000 de euro pe an cat vrea salariul sunt sigur ca poti gasi jucatori mult mai buni.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...