Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Makaveli

CFR, adversar INFERNAL in 16-zecimile Europa League! Inter-ul lui Zanetti si Chivu vine in Gruia! Vezi mai multe despre adversara CFR-ului:

Recommended Posts

Una dintre cele mai titrate echipe din fotbalul mondial vine in Gruia!

 

cfr-adversar-infernal-in-16-zecimile-eur

 

Considerata de unii ca fiind un adversar facil pentru CFR, mai ales ca nu a avut niste prestatii extraordinare in grupele Europa League, in timp ce clujenii au fost senzatia Ligii Campionilor, Inter-ul este o echipa mult mai grea decat pare la prima vedere.

 

Inter-ul a iesit cu bine dintr-o grupa cu Rubin, Partizan si Neftci Baku, acumuland doar 11 puncte in cele 6 meciuri, iar in campionat continua cursa de urmarire a rivalilor de la Juventus, in acest moment aflandu-se pe locul 2, la 7 puncte distanta.

 

Aflata intr-o situatie financiara extrem de grea, echipa italiana continua insa sa transfere jucatori extrem de valorosi din Europa, in ultima perioada de transferuri aducand jucatori precum Cassano, Palacio sau Alvaro Pereira.

 

Sursa: Sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

    Parerea mea este ca daca cei de la CFR vor reusi sa-si faca jocul,cum a facut cu F.C. Braga respectiv Mancheste United,au o sansa de 30% sa o scoata din Uefa Europa League pe Inter Milano desi este o echipa titrata in fotbalul european..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...