Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Gigi Becali i-a înfuriat pe fanii lui Ajax

Recommended Posts

Reacţia suporterilor batavilor la adresa patronului Stelei

 

fani-ajax.jpg?width=610

 

Steaua a obţinut calificarea în primăvara europeană după ce a încheiat pe primul loc o grupă cu VfB Stuttgart, FC Copenhaga şi Molde.

 

În 16-imile Europa League, Steaua îi va înfrunta pe cei de la Ajax, cea mai titrată echipă din Olanda, iar dacă vor trece de batavi, roş-albaştri vor da piept cu câştigătoarea dublei manşe dintre Chelsea şi Sparta Praga.

Imediat după ce a avut loc tragerea la sorţi, Gigi Becali a spus că nu se teme de echipa olandeză pentru că "Ajax este o echipă de copii".

Fanii olandezilor s-au enervat după ce au văzut declaraţia patronul Stelei, pe care îl consideră nebun.

"Ajax va întâlni Steaua, clubul cu un patron nebun. În zilele de azi, Steaua nu mai are legătură cu trecutul glorios. Este cunoscută în special din cauza patronului. George Becali, patronul bombastic al Stelei! Acest om crede că jucătorii negri aduc ghinion şi a interzis 'We are the champions' pe stadion deoarece Freddy Mercury era homosexual", a scris site-ul suporterilor lui Ajax.

Primul meci dintre cele două echipe se va disputa pe 14 februarie, în Olanda, iar returul o săptămână mai târziu pe Naţional Arena.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne-am obişnuit cu vorbe aruncate la "mişto" din partea lui Gigi, dar na, aşa e el. Dacă ne dau ăia cu terenu' în cap la Amsterdam, sunt curios ce reacţie o să aibă...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...