Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

2013 poate aduce o schimbare majoră în rândul acţionarilor lui Dinamo

Recommended Posts

dinamo-borcea.jpg?width=610

 

Aflat la Miami, acolo unde îşi petrece Sărbătorile alături de cei patru copii plus actuala şi fosta soţie, Cristi Borcea se pare că se gândeşte la o revenire în "Ştefan cel Mare", în 2013. Informaţia este confirmată de o parte a apropiaţilor fostului acţionar din "Groapă", în timp ce alţi oameni din anturajul omului de afaceri nu-l mai văd pe finul lui Gigi Becali înapoi în fenomen.

 

În cazul în care va reveni la Dinamo , Borcea va cumpăra acţiunile de la Dragoş Săvulescu, cel care a anunţat la rândul lui că pleacă din SC DINAMO 1948.  Ultimul a fost cel care a răscumpărat partea fostului preşedinte executiv, în momentul în care cel poreclit în trecut Leonidas a luat decizia despărţirii de echipa din "Ştefan cel Mare". Atunci, preşedintele delegat al "câinilor" i-a plătit acţiunile colegului fără să se ajute prea mult de conturile din bănci, notarii fiind cei care au avut cea mai multă treabă. Două ceasuri, un teren în Pipera plus o sumă de bani a fost nota pentru despărţirea de Borcea. Apoi, când Ionuţ Negoiţă a acceptat oferta de a fi acţionar la Dinamo, patronul de la RIN a cumpărat acţiuni de la Dragoş Săvulescu, iar în schimbul lor a achitat tot în "natură". Mai precis, în înţelegere, pe lângă o sumă de bani, au intrat şi 36 de apartamente în complexul rezidenţial pe care cel mai nou şef de la Dinamo l-a construit în Popeşti- Leordeni. La scurt timp după ce au bătut palma, câteva dintre locuinţele primite de Săvulescu de la Negoiţă au luat foc într-un incendiu de proporţii, iar vânzătorul s-a angjat că reparaţiile vor fi suportate chiar de el.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Revenirea lui Cristi Borcea v-a aduce Dinamo in primele 5 locuri ale ligi 1 si chiar in primavara europeana

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am auzit de aceasta revenire acum cateva saptamani, nu e o idee rea tinand cont ca atunci cand Borcea conducea "tot" erau rezultate mult mai bune. Sper doar ca aceasta schimbare sa nu se faca prea tarziu si aici ma refer la plecarea multor jucator buni.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...