Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Makaveli

Prima surpriză din 2013: destinaţie complet nouă pentru Chiricheş! "Aveţi nevoie de el"

Recommended Posts

Turcii de la Galatasaray l-au dorit pe Cristi Chivu în această pauză competiţională, dar mutarea nu se poate realiza. Victor Becali spune că gruparea turcă nu a ştiut să speculeze bine momentul şi a înaintat oferta după ce fundaşul român semnase prelungirea contractului cu Inter.

 

chiriches-rl.jpg?width=610

 

Becali le propune celor de la Galatasaray un alt fundaş însă. Vlad Chiricheş este recomandarea lui Victor Becali, dar acesta a precizat şi că preţul cerut de Steaua este unul piperat, iar baştanii trebuie să bage adânc mâna în buzunar dacă îl vor.

 

"Transferul lui Chivu la Galata se putea face la începutul sezonului. Între timp, a semnat prelungirea cu Inter. Galata nu mai poate să-l aducă acum.

 

Vlad Chiricheş e un fotbalist de care Galata ar avea nevoie. Dar Steaua cere pe el 10 milioane de euro. Sunt mai multe echipe interesate de el, printre care AC Milan, AS Roma sau Zenit", a declarat Victor Becali conform publicaţiei Vatan.

 

Sursa: ProSport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dupa parerea mea, Chiriches nu se potriveste cu fotbalul din Turcia.Cel mai bine l-a vedea in Anglia, sau Italia. Nu se va duce nici la Galata, sunt sigur.E bine sa il pastreze Steaua daca vrea sa ramana favorita la castigarea campionatului, si cu sanse pentru Europa League.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stilul de joc a lui Chiriches nu s-ar potrivi unui campionat mediu cum este cel din Turcia !Locul lui este ori in  LaLiga ori in Seria A sau de ce nu prima liga portugheza .Acolo cred eu ca isi poate dubla sau tripla valoarea daca va fii titular si va juca bine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiriches nu s-ar potrivi deloc in Turcia. Cel mai bine ar fi sa plece la AC Milan sau Napoli

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...