Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Makaveli

Un fost "câine" mai are un singur dor: să bată Dinamo! "Vreau să rămână în Liga I, ca să câştig împotriva lor"

Recommended Posts

Silviu Bălace a ajuns la 34 de ani şi deja se gândeşte la cariera de antrenor, dar nu vrea să se lase de fotbal fără a savura mai întâi o victorie împotriva lui Dinamo Bucureşti.

 

balacemediafax-foto-george-filip.jpg?wid

 

Mijlocaşul care a jucat pentru Dinamo în returul sezonului 2006-2007 s-a întors la Timişoara în această vară şi acum joacă la ACS Poli, echipa aflată pe locul al doilea în seria de Vest a Ligii a II-a. Bălace e la curent cu problemele financiare de la Dinamo, dar îşi doreşte ca roş-albii să rămână în Liga I, pentru ca el şi colegii săi să câştige împotriva lor.

"Îmi doresc să fie Dinamo în Liga I la anul, nu vreau să dispară. Poli a câştigat contra lor, dar după ce am plecat eu de aici. Eu, când am fost la Timişoara înainte, îmi doream enorm să câştig contra lui Dinamo, pentru că ştiam ce atmosferă se face şi ce se creează înaintea unui meci cu Dinamo, dar nu am reuşit să câştig. De asta, vreau să promovăm şi să jucăm în Liga I şi cu Dinamo şi cu Rapid", a declarat Bălace.

 

"Mulţi jucători erau impuşi de acţionari"

 

Chiar dacă a jucat doar o jumătate de sezon la Dinamo, Bălace spune că a simţit în acea perioadă că bunul mers al echipei era frânat uneori de cei din conducere.

"Dinamo e un club greu. Aşa mi s-a părut cât am stat acolo, un pic dificil. Pe teren nu erau probleme, dar era presiune foarte mare din partea conducerii. Erau foarte mulţi acţionari şi era foarte greu. Mulţi jucători erau impuşi de către ei şi asta afecta atmosfera din cadrul lotului. Dar poate că îşi vor rezolva problemele, cine ştie? Sunt oameni atât de puternici, potenţi financiar şi probabil că vor redresa clubul. Eu am plecat foarte repede, am stat puţin acolo. Am prins chiar o perioadă bună, atunci s-a câştigat campionatul şi s-a uitat tot ce s-a întâmplat rău în acel retur", a declarat mijlocaşul lui ACS Poli Timişoara.

 

Vrea să-şi antreneze fiul la Timişoara

 

După o scurtă perioadă petrecută la Turnu Severin, Bălace e fericit că a ales să revină în Banat, la o echipă cu o situaţie financiară mai stabilă şi cu rezultate mai bune.

"Am reuşit să revin lângă familie, am reuşit să revin la Poli, dragostea mea cea mai mare din fotbal. A fost bine, pentru că s-a început de la zero la echipă şi uite că am ajuns pe locul doi, loc promovabil şi avem perspective bune ca să ne îndeplinim obiectivul pe care-l avem. Toată lumea vorbeşte de lipsa suporterilor, dar am mai spus că probabil prin jocul nostru, prin spectaculozitatea lui, prin rezultatele bune pe care o să le obţinem şi în retur, lumea va veni uşor-uşor la stadion. Fotbalul e cel mai iubit sport şi lumea va veni la stadion", a spus Bălace.

 

Fiul acestuia, David, are opt ani şi a început anul acesta să joace fotbal la o grupă a LPS Banatul. Îi place să joace în atac şi nu vrea să i se spună Nedved, precum tatălui său. "Eu nu vreau să fiu Nedved din Banat. Vreau să fiu Messi din Banat!", a spus micul Bălace. Tatăl lui visează ca, peste ani, David să îi depăşească performanţele ca fotbalist. "Ar fi un vis foarte frumos ca peste zece ani să joace la Poli şi eu să fiu antrenorul lui. Eu vreau să antrenez după ce mă las, am şi licenţa A de antrenor. Dar deocamdată vreau să joc, asta e cea mai mare placere. Mai am câţiva ani de jucat şi după aceea pot să antrenez. Chiar mă gândesc câteodată şi mă trec fiorii, că nu mai am aşa mult, dar asta e viaţa", a declarat Silviu Bălace.

 

Sursa: ProSport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...