Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ferb_ferb

TOP 5 surprize din grupele UEFA Champions League, sezonul 2012/2013

Recommended Posts

Ca în fiecare sezon, în partidele din grupele Champions League se înregistrează numeroase surprize. Echipele mai slab cotate se mobilizează extraordinar și reușesc rezultate formidabile în fața unor formații în care, în mod normal, nu ar avea nicio șansă.

Una dintre cele mai mari surprize a avut loc la Minsk. BATE Borisov, campioana Belarusului, a învins-o pe Bayern Munchen, finalista Ligii Campionilor din sezonul trecut.

BATE a dominat partida din punct de vedere tactic și la pauză avea 1-0, după reușita lui Pavlov, din minutul 23.

Bayern a încercat să revină în repriza secundă, însă Rodionov a punctat pentru 2-0 în minutul 78. Ribery a redus din diferență în primul minut al prelungirilor, însă Bressan a stabilit scorul final, 3-1, pe care nu-l putea anticipa aproape nimeni, în urma unui contraatac.

 

 

dryv4.jpg

 

O altă surpriză imensă a avut loc în Scoția. După trei victorii în faza grupelor, Barcelona a capotat lamentabil pe terenul celor de la Celtic și a pierdut neașteptat, scor 1-2, deși catalanii au avut peste 70% din timp posesia balonului.

Wanyama a deschis scorul în minutul 21, printr-o lovitură de cap, iar debutantul Watt, în vârstă de doar 18 ani, a înscris al doilea gol, în minutul 83.

Barcelona a marcat abia în prelungiri, prin Messi, însă a fost prea târziu.

 

14skx7s.jpg

 

 

Juventus s-a calificat în optimile Ligii Campionilor, însă italienii au pierdut și ei două puncte pe terenul debutantei Nordsjaelland.

Echipa lui Alessio a dominat clar partida, a avut foarte multe ocazii, însă portarul Hansen a făcut cea mai bună partidă a carierei.

Beckmann a punctat pentru 1-0 cu un șut excelent din lovitură liberă, în minutul 50, iar Nordsjaelland a fost presată apoi copios, însă Juventus a izbutit doar o remiză, după golul muntenegreanului Vucinic, din minutul 81.

 

2q83v3d.jpg

 

 

CFR Cluj a oferit și ea una dintre surprizele fazei grupelor. Pe "Old Trafford", ardelenii au reușit să câștige 1-0 după șutul formidabil trimis de la mare distanță de Luis Alberto.

Campioana României a fost singura echipă din România care a învins pe "Teatrul Viselor", însă CFR a ratat prezență în optimile Ligii, după victoria turcilor de la Galatasaray cu Braga.

 

24o7i9s.jpg

 

 

Zenit a reușit un alt rezultat neașteptat. Rușii s-au calificat în primăvara Europa League, în dauna lui Anderlecht, după succesul de pe terenul celor de la AC Milan, scor 0-1.

Vedeta lui Zenit, Danny, a reușit unicul gol al meciului, în minutul 35, salvând sezonul european al echipei din Sankt Petersburg.

 

2vklv5v.jpg

 

 

 

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce-a mai mare supriza pentru mine este ca CFR Cluj nu s-a calificat in primavara Uefa dupa parcursul de succes facut de acestea

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...