Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ferb_ferb

Gigi Becali se ia de Ana Maria Prodan: "Să nu se laude cu transferul lui Milanov"

Recommended Posts

280k0om.jpg

Transferul lui Milanov la Steaua naşte primele tensiuni. Gigi Becali e nemulţumit de faptul că soţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf se laudă cu trecerea bulgarului în Ghencea.

"Ea nu trebuie să se laude cu asta, nu ea îl aduce la Steaua, eu am rezolvat transferul lui Milanov, am vorbit cu Porumboiu. Eu o respect pentru că e soţia lui Reghe, pe care îl iubesc, dar să nu mai vorbească atât de mult", a spus Becali.

Totuşi, Becali e convins că fundaşul de 28 de ani va ajunge în cele din urmă la Steaua. "Va fi o ofertă asemănătoare cu cea de la Vaslui. Eu cred ca până la urmă va veni. În plus, i-am spus că oricând va fi lăsat să plece liber de la Steaua, în cazul în care va primi o ofertă, dacă va restitui banii pe care i-a încasat. Eu am nevoie de el şase luni, un an, că are deja o vârstă. Lui Porumboiu o să-i plătesc 50.000 de euro plus TVA, iar restul de 50.000 vor merge la jucător", a anunţat finanţatorul din Ghencea.

 

Îl vor pe Bokila

 

Becali nu renunţă nici la ţinta Bokila pentru atacul echipei lui Reghecampf. "I-am spus lui MM să se intereseze de Bokila pentru că Petrolul nu îi va activa clauza. Din ce ştiu eu, Bokila costă 350.000 de euro. Îmi place de el, e tânăr", a anunţat patronul roş-albaştrilor.

 

Mesaj pentru Maxim

 

În schimb, venirile lui Maxim şi Alibec nu mai sunt de actualitate: "Am văzut că Maxim a zis că vine din vară. Poate în vară e prea târziu, poate nu-l mai vreau eu, poate nu mai vrea el, poate Pandurii vor mai mulţi bani. Dacă nu semnează acum, nu ştiu ce să zic. Pe Alibec îl las la Viitorul, are nevoie şi naşul de el, cine să-i mai dea şi lui goluri?", a încheiat Becali. 

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mutat in "Fotbalul romanesc" .

 

Next warn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da , dar uite ca eu din ce am auzit la TV nici milanov nu mai vrea sa mai bina la steaua. Dupa mine era un jucator foarte bun , si chiar a avut un TUR foarte bun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Milanov nu vrea sa vina la Steaua .Este un jucator bun dar nu vrea sa mai vina la Steaua.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...