Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ferb_ferb

Afacere de 1 milion de €! Steaua şi-a găsit vârf de careu

Recommended Posts

2qibk2o.png

 

Steaua caută în continuare un vârf de careu, dar mai are foarte puţin timp la dispoziţie pentru a mai realiza un transfer. Reghecampf a afirmat că vrea să aibă la dispoziţie lotul complet la reunirea care va avea loc luni.

Chiar dacă Adi Rocha va rămâne în continuare în Ghencea, roş-albaştrii caută soluţii pentru compartimentul ofensiv. Jeremy Bokila (24 de ani), împrumutat de Petrolul de la Zulte Waregem, este noua ţintă a Stelei. Gigi Becali a aflat că Florian Walter nu mai vrea să activeze clauza de cumpărare de 350.000 de euro a atacantului adus de Rednic la Ploieşti şi a intrat pe fir.

"Le-am spus oamenilor mei să se intereseze de Bokila. Am aflat că Walter nu mai vrea să-i activeze băiatului clauza de 350.000 de euro pentru un transfer definitiv. Mă interesează jucătorul. E înalt şi cred că poate ajuta Steaua, dacă va fi antrenat cum trebuie", a spus Becali.

Liderul Ligii 1 nu este însă singura formaţie interesată de serviciile vârfului congolez. Acesta mai este dorit şi de Mircea Rednic la noua sa echipă, Standard Liege. Fostul antrenor al Petrolului este cel care l-a adus pe Bokila în România, iar acum doreşte să-l ia şi la gruparea care ocupă locul 5 în campionatul Belgiei. Surse apropiate jucătorului susţin că Bokila ar prefera să-l urmeze pe Rednic decât să semneze cu Steaua, însă situaţia sa se va clarifica în următoarele două zile.

Dacă ar reuşi să perfecteze transferul lui Bokila, Steaua ar face o super afacere. Clauza atacantului este de numai 350.000 de euro, în timp ce cota de piaţă a acestuia a crescut până la 1,3 milioane de euro în ultimele 6 luni. Roş-albaştrii ar economisi astfel aproape 1 milioan de euro în cazul în care şi-ar asigura serviciile congolezului.

6 goluri a înscris Bokila pentru Petrolul, în 18 meciuri

1,88 m are Bokila

1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Bokila, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

qn9349.jpg

 

 

Sursa: www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeremy Bokila este un varf  foarte bun si experimentat si va da un plus de energie Stelei.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...