Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RiffleD

Trei cluburi în insolvenţă?

Recommended Posts

UPDATE Trei cluburi în insolvenţă? » Bistriţa vrea să urmeze modelul celor de la Rapid şi U Cluj

 

548752-vlb8181-suparare-u-cluj.jpg
 
 

UPDATE 11:25 Criza financiară a lovit din plin Liga 1 în ultima luna! După Rapid şi U Cluj, Gloria Bistriţa ia în calcul intrarea în insolvenţă.

"Acum sîntem la o şedinţă la club şi ne gîndim serios la intrarea în insolvenţă. În plus, eu mă gîndesc serios să mă retrag. Am o spondiloză şi diabet şi nu prea mai pot face faţă. Mă întristează acest lucru, dar nu am ce face", a anunţat Jean Pădureanu la sportro.

Gloria Bistriţa a promovat în Liga 1 în 1990 şi nu a retrogradat niciodată în ultimii 23 de ani.

***

La fix o lună din momentul în care Rapid a cerut şi a obţinut intrarea în insolvenţă, un alt club din Liga 1 va proceda la fel. Numele formaţiei a fost anunţat de către preşedintele LPF,

Dumitru Dragomir a declarat într-o intervenţie la GSP TV: "După Rapid, U Cluj e următoarea echipă care va intra în insovenţă. Dacă pînă la vară vor mai fi în afară de acestea două, alte 3-4 echipe care vor proceda la fel, atunci vom rămîne doar cu 14 echipe în Liga 1. Oricum, e deranj mare în Liga 1, e începutul dezastrului, nu cred că sînt 5 echipe care să nu aibă probleme cu banii", a declarat şeful Ligii.

"Noi putem doar să dăm din gură, însă guvernatorii ar trebui să înţeleagă că timpul pentru o lege nouă în privinţa taxelor şi impozitelor. Înainte plăteam 32 la sută impozit şi taxe, acum aproape 70 la sută şi nu avem nici o facilitate.

În Ucraina, fotbalul plăteşte taxe de doar 13 la sută, iar în Germania de doar 11 la sută. În plus, noi am ales să implementăm cel mai dur şi mai sofisticat sistem e licenţiere dintre cele propuse de UEFA, spaniolii l-au luat pe cel mai uşor. De ce nu l-am luat şi noi pe cel ale de Spania?", a adăugat Dragomir.

 

sursa: gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...