Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ferb_ferb

"Transferul" care o poate salva pe Dinamo. Borcea vine în ţară şi vrea să preia acţiunile lui Săvulescu

Recommended Posts

Tensiunile de la nivelul conducerii clubului Dinamo sunt departe de a fi eliminate. Lupta pentru supremație, iscată între acționari, n-a adus nimic benefic echipei până acum. Dorinel Munteanu a plecat în Rusia, dezamăgit de condițiile oferite în “Ștefan cel Mare“, iar jucătorii au încă de primit restanțe financiare.

În tot acest tablou sumbru, Ionuț Negoiță continuă războiul declarațiilor de la distanță cu Cristi Borcea, asta în timp ce Nicolae Badea pare a păstra o poziție neutră.

Retras în vară de la Dinamo, Borcea i-a cedat acțiunile sale lui Dragos Săvulescu contra sumei de 3,6 milioane de euro și s-a retras la Miami.
Deși a spus, la plecare, că “decizia este irevocabilă, definitivă“, iată că Borcea este tentat de o revenire la clubul său de suflet. 

Afaceristul deplânge situația în care a ajuns clubul și dorește să se implice iar în echipă. Asta după ce și Dragos Săvulescu a plecat. Săvulescu care, în momentul conferinței de presă în care Borcea își lua adio de la Dinamo, a spus că: “nu vreau să se creadă că suntem pe formula «10 negri mititei» ca-n romanul Agathei Christie, de unde tot dispăreau personaje. O să încercăm să facem bine ca să nu fie rău“.

Surse autorizate clubului Dinamo, susțin că Borcea va reveni în țară la finalul lunii ianuarie, când va negocia cu Săvulescu achiziționarea acțiunilor acestuia. Aceleaşi surse susţin că Borcea este pornit să revină la clubul lui de suflet şi că oficializarea mutării este doar o chestiune de timp.

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...