Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] City Builder

Recommended Posts

smpz0o.jpg

 

City Builder este un joc de strategie dezvoltat de Rondomedia si Excalibur Publishing, care va fi lansat pe data de 8 februarie pentru PC. Jucatorii vor fi pusi in scaunele de manageri ale unor companii de constructii, in cadrul unui oras care se afla in plina dezcoltare. Scopul jocului este de a participa si obtine profit din activitatea de constructii de locuinte si cladiri de interes local, intr-un mediu concurential in care se afla mai multe firme cu aceeasi activitate.

City Builder va avea un sistem complex de recrutare de personal, gamerii avand nevoie de muncitori calificati in tamplarie, zidarie, sisteme electrice, gradinarit si fierari-betonisti. De asemenea, o flota de vehicule specifice va trebui cumparata, administrata si reparata, pentru a asigura un flux constant la santierele in executie. Firmele concurente pot apela la muncitorii companiei pentru diverse lucrari, decizia de imprumut fiind luata de jucatori in functie de gradul de ocupare al propriilor angajati sau de situatia financiara a propriei companii.

Pe langa locuitorii orasului, si primaria va avea nevoie de servicii de constructii pentru diverse proiecte de mare anvergura, precum stadioane de fotbal sau centrale electrice.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...