Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

NESTEA

"Am ambiţia de a juca acolo!" Surpriză: Barça, lăsată cu ochii în soare de Neymar! Brazilianul şi-a anunţat viitoarea destinaţie

Recommended Posts

Zvonurile care îl dădeau pe Neymar la Barcelona pot fi date uitării. Puştiul brazilian şi-a exprimat direct dorinţa în ceea ce priveşte viitorul său. Jucătorul lui Santos a declarat la un eveniment desfăşurat vineri lângă Sao Paulo că atunci când va decide să plece de la echipa care l-a format şi-ar dori să evolueze sub comanda lui Pep Guardiola.
 

 

"Guardiola este un antrenor fantastic, unul dintre cei mai buni din lume. Da, am ambiţia de a juca sub comanda lui. Deocamdată, vreau să continuu la Santos, dar când voi pleca de aici vreau să evoluez pentru echipa antrenată de el", a declarat starul brazilian.

Presa spaniolă nota în urmă cu ceva timp că Santos şi Barcelona ar exista deja un pre-contract care prevedea faptul că dacă jucătorul ar alege un alt club atunci brazilienii sunt obligaţi să plătească despăgubiri clubului catalan. Această informaţie a fost însă dezminţită chiar de jucător care a precizat că singurul act pe care şi-a pus semnătura a fost contractul cu Santos.

Bayern Munchen a anunţat miercuri că Pep Guardiola va fi de la începutul sezonului viitor noul antrenor al grupării bavareze. Înţelegerea este valabilă pe trei ani.

 

 

Sursa : www.sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...