Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Fanii au cerut, UEFA s-a supus

Recommended Posts

Decizia luată azi de forul european avantajează doar 20% dintre suporterii din Europa

 

uefa.jpg?width=610

 

"Fanii au cerut, UEFA a executat." Cam aşa s-ar traduce decizia luată astăzi de forul european care a micşorat preţurile la finala UEFA Champions League după ce suporterii din întreaga lume s-au arătat indignaţi de sumele pe care ar fi fost nevoiţi să se plătească pentru a urmări de pe stadion finala Ligii.

Astfel, UEFA a redus cu 25% preţurile tichetelor pentru finala UEFA Champions League ce se va disputa pe Wembley. Cel mai ieftin bilet va costa 60 de lire sterline, faţă 75% cât au costat la finala din sezonul trecute. Preţul este cu doar 6 lire mai mare decât trebuie să plătească un fan din Anglia pentru a urmări o partidă din Premier League.

Doar 20% dintre locurile de pe Wembley vor fi vândute la categoria a patra, ceea ce înseamnă că numai 20% dintre fani vor beneficia de reducerea dictată de UEFA. Celelalte tichete vor fi vândute cu preţuri cuprinse între 140 şi 330 de lire.

Finala UEFA Champions League din acest sezon se va disputa pe 25 mai.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mersi Marci. , chiar vroiam sa aflu cand se va disputa Finala UEFA CHAMPIONS LEAGUE. Cat despre Wembley , este un stadion frumos in care cred ca a facut bine sa se dispute acolo finala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iar pe Wembley? Nu mai sunt si alte stadioane? Cred ca-i a doua finala jucata pe Wembley in ultimii 5 ani, daca nu chiar 3 ani. Stiu ca si Barca cu Man UTD au jucat tot pe Wembley finala jucat nu demult.

 

Pretul biletelor e ok pentru cat castiga englezii. As da eu roman 60 de lire ca sa vad finala UCL pe viu, daramite ei. Se plang cam aiurea.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...