Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Reghe e mulţumit la Steaua

Recommended Posts

"Câştig exact cât aş putea primi de la o echipă mare din Rusia! Nu m-am gândit să plec"

 

reghecampf.jpg?width=610

 

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a negat posibilitatea de a părăsi Steaua la sfârşitul actualului sezon, precizând că nu este tentat de o altă formaţie, deoarece câştigă în acest moment cât ar putea câştiga la o echipă mare din Rusia.

 

"Pe mine mă interesează să câştig campionatul, să mă calific în Champions League, mă interesează să rămân la Steaua, nu m-am gândit niciodată să plec, să mă duc la altă echipă. Am început ceva şi voi duce acest lucru la capăt, bineînţeles dacă voi fi dorit. Am destule provocări. Din punct de vedere al banilor, nu mă interesează, câştig foarte bine la Steaua, deci n-am niciun motiv să plec. Nu au cum să-mi dea (n.r. - alţii) mai mult, câştig foarte, foarte bine, câştig exact cât aş putea câştiga la o echipă mare din Rusia. Nu mă interesează. În momentul în care mă calific şi joc în Champions League nu mai am nevoie să mă duc la o altă echipă", a spus Reghecampf.

 

Tehnicianul Stelei a comentat, astfel, afirmaţiile fostului jucător stelist Liţă Dumitru, care a declarat, sâmbătă, la GspTV, că Reghecampf va pleca în vară de la Steaua dacă va trece de Chelsea şi dacă va câştiga campionatul.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...